Lectiidemachiaj.com s-a născut dintr-o mare pasiune pentru machiaj și a adunat sub aripa sa o echipă focusată pe tot ce ține de artă, produse de make-up, pasiune pentru frumos, cursuri de machiaj și satisfacția clienților.
Venim în întâmpinarea nevoilor clienților cu produse de calitate superioară, la prețuri excelente! Facem parte dintr-un grup de firme cu o vastă experiență în vânzarea produselor cosmetice și nu numai, atât în vânzarea tradițională, cât și în vânzarea online. Ne mândrim cu faptul că activăm de peste 9 ani pe piața produselor cosmetice din România și considerăm că am acumulat experiența necesară pentru a satisface nevoile clienților.
Echipa Lectiidemachiaj.com și-a propus să ofere pe lângă produse de calitate superioară la prețuri excelente, consultanță și servicii la cel mai înalt nivel. Vrem să oferim o experiență de neuitat atunci când intrați pe shop-ul nostru online sau la magazinul fizic, și sperăm că reușim acest lucru deoarece ne dăm toată silința ca de fiecare dată să răspundem afirmativ cerințelor și nevoilor clienților. Punem accent pe serviciile de consultanță deoarece reprezentanții noștri oferă de fiecare dată informațiile necesare pentru ca orice client să fie mulțumit de alegerea facută, și mai ales, pentru ca produsele cosmetice pe care le alege să fie în conformitate cu nevoile lui.
Echipa Atelier Paris din Timișoara
                
Cea de-a 2-a ramură pe care ne axăm este partea de cursuri. Cursurile de make-up pe care le oferim sunt: de bază și perfecționare (varianta normală sau express), automachiaj și masterclass. Formatorii Atelier Paris sunt printre cei mai buni make-up artiști și formatori în domeniul machiajului din România. Toți trainerii sunt specializați pentru ca experiența alături de noi să fie unică! Fiecare cursant va învăța de la cei mai buni make-up artiști iar aceștia vor transmite cele mai noi trenduri în materie de make-up. Secțiunea de Școală de machiaj, implicit cursurile pe care le oferim este prezentată foarte bine în site. Școala de machiaj Atelier Paris își desfășoară cursurile în Timișoara, Cluj, Oradea, Arad, Craiova și Sebeș. Fiecare oraș are secțiunea lui în site, cu descriere la fiecare curs pe care îl desfășoară și mai ales cu informații despre fiecare trainer, tocmai pentru ca un viitor cursant să aibă la îndemână toată informația de care are nevoie, pentru a face alegerea pe care o dorește când se va înscrie la un curs.
Beneficiile pe care le are un cursant Atelier Paris dar și alți make-up artiști sunt foarte multe, atât datorită înformațiilor prețioase cu care încheie un curs la școala nostră, dar și din privința reducerilor de care beneficiază. Aceste beneficii se transpun și în online, doarece dorim să ne creem o legătură strânsă cu clienții noștri. Fiecare make-up artist beneficiază de discounturi adiționale dacă se își crează cont pe shop-ul www.lectiidemachiaj.com. Această legatură strânsă pe care dorim să o creem cu fiecare persoană care ne vizitează site-ul o transpunem și prin abonarea la newsletter-ul nostru, prin intermediul căreia fiecare persoană beneficiază gratuit de 3 tutoriale educaționale care să le ajute să învețe sau să iși perfecționeze tehnica machiajului.
Let's socialize together!
          
Susținem crearea de content și evergreen content prin articolele pe care le scriem pe blogul nostru, www.lectiidemachiaj.com/blog. Majoritatea articolelor scrise în acest blog vin ca răspuns la întrebările pe care clienții sau cursanții noștri ni le adresează. Încercăm să urmărim trendurile și să oferim informații valoroase care să răspundă la orice întrebare, dar mai ales care să dezvolte creativitatea celui care ne urmărește! Persoanele care ne dau informațiile pentru aceste articole sunt trainerii școlii nostre, reprezentanții magazinului online sau blogerii noștri, tocmai pentru că aceste persoane sunt cele care înțeleg cel mai bine prin ce dificultăți trece o persoana care este la început de drum într-o carieră de make-up artist, sau au folosit produsele cosmetice pe care le comercializăm și pot da un feedback real legat de acestea.
Produsele comercializate de noi sunt produse care corespund exigențelor de calitate. Brandurile produselor cosmetic pe care le comercializăm sunt:
Atelier Paris, Make Up For Ever, Nastelle, Cascade of Colours, LaCOrdi, Mehron, Cupio, Sleek, Boys’n Berries, Stage Line, Glittero, Einat Dan, Cinecitta, Andra Cosmetics, Make-up Professional, Revecen, Roubloff, Wobs
Lecțiidemachiaj.com nu va dicta niciodată stilul în care să (te) machiezi sau ce produse să folosești. Așa cum a spus și Nicolas Degennes, directorul artistic Givenchy despre machiaj: “Machiajul este libertatea de a deveni cine vrei tu să fii în acel moment, de a experimenta, de a crea, de a-ți exprima personalitatea.”
Așadar, lasă-te purtată de imaginație și dă culoare ideilor tale!

Nume:  S.C. Ksana art and Colour S.R.L.
C.U.I.: RO33264106
Nr. Reg. Com.: J35/1434/2014
Sediu: Timisoara, str. Liege, nr. 5, bl. 58, sc. A, ap. 10, Jud. Timis
Cont IBAN:  RO92INGB0000999904392482

Program cu publicul : Luni - Vineri | 10:00 - 19.00
Contact magazin :   + 407 433 44 176
Contact  înscriere cursuri/evenimente : + 407 30 437 437
ANSPDCP:   
E-mail:            contact@lectiidemachiaj.com    
Facebook:      Lectiidemachiaj