Gene false smoc L Nastelle 3002
Genele false smoc Nastelle se aplica una langa alta, deasupra genelor naturale (nu pe pleoapa) cat mai aproape de radacina.Aplicate corect si cu o ingrijire corespunzatare, pot rezista pana la cateva saptamani.
Burete sponge fara latex-Nastelle
Buretei Nastelle pentru aplicarea fondului de ten. Nu contin latex, au textura moale, usoara si catifelata
Pensule Nastelle
Confecționate din păr de capră, samur, veveriță siberiană sau din păr sintetic, pensulele Nastelle sunt bine-cunoscute în lumea make-up artiștilor pentru calitatea și rezistența lor superioară.
Pensula pentru texturi cremoase Nastelle 220
Pensula este produsa din fibre sintetice si este recomandata pentru toate tipurile de texturi cremoase. Se utilizeaza pentru crearea unor detalii mici. Este recomandata pentru utilizarea rujului, acuarelei, texturilor grase si gel...
Pensula pentru texturi cremoase si gel Nastelle 720
Pensula fabricata din fibre sintetice. Este utilizata pentru toate tipurile de texturi cremoase. Datorita formei sale este recomandata pentru crearea detaliilor mici. Se utilizeaza pentru aplicarea acuarelei, rujului si a altor te...
Pensula pentru sprâncene Nastelle 117
Pensulă pentru sprâncene, din păr sintetic.
Pensula pentru eyeliner Nastelle 128
Pensula pentru eyeliner Nastelle 128 Pensula pentru eyeliner din par sintetic care sa te ajute sa dezvolti machiaje de calitate ridicata.
Pensula pentru gene Nastelle N142
PENSULA PENTRU GENE NASTELLE N142Pensulă pentru rimelat și pieptănat genele și pieptănat sprâncenele - perfecta pentru realizarea machiajelor si
Pensula pentru texturi cremoase si gel Nastelle 315
Datorita fibrelor sale sintetice, pensula N315 este recomandata pentru texturile cremoase, ruj, acuarela, corector si alte texturi grase.  Fibre sintetice.
Pensula pentru buze si texturi cremoase Nastelle 320
Pensula este produsa din fibre sintetice. Recomandata pentru texturi cremoase. Se utilizeaza pentru aplicare ruj, acuarela, corector si alte texturi grase.  Fibre sintetice.
Pensula pentru acuarela si buze Nastelle 122
Pensulă pentru acuarelă și buze, din păr sintetic.
Pensula pentru sprancene si fard Nastelle 317
Pensula pentru aplicarea fardului pe pleoape .