Facebook Instagram Pinterest Youtube

Set pensule Nastelle pentru blending

Set pensule Nastelle pentru blending Setul contine 3 pensule care te vor ajuta sa realizezi un machiaj cat mai curat, corect si bine estompat.Cele 3 ... Afla detalii!

Ne pare rau dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.
Va multumim.

Descrierea produsului

Set pensule Nastelle pentru blending


Setul contine 3 pensule care te vor ajuta sa realizezi un machiaj cat mai curat, corect si bine estompat.

Cele 3 pensule sunt:

Pensula mica, sub forma conica cu varf ascutit produsa din par de capra alba. Pensula Nastelle N355 este o pensula perfecta pentru retusarea creionului in fardul de pleoape pentru un efect de smokey eyes, cat si retusarea fardului in coltul ochiului. Este recomandata pentru retusare fard pe pliul ochiului. Ideala pentru rerusarea pe liniile conturului ochiului si a liniilor genelor pentru asigurarea unui efect smokey. Fibre: par capra alba 

Pensula pentru fard si retusare din par de veverita. Permite aplicare ireprosabila a fardului, fara a imprastia fardul pe fata . Este ideala pentru aplicarea machiajului, cu retusare foarte fina. 

Pensula moale sub forma conica cu varf ascutit produsa din par de capra alba. Aceasta pensula este perfecta pentru retusarea pliului pleoapei sau umbrirea hotarelor fardului de pleoape. Ideala pentru retusarea conturului ochilor. Pensula data asigura o aplicare catifelata a fardului. Fibre: par de muton alb.

Fondata in 2010, compania Nastelle Cosmetics se focuseaza pe realizarea produselor cosmetice de calitate pentru make-up artisti.

Gama de pensule de make-up Nastelle este produsa din materiale de calitate ridicata pentru ca tu sa te bucuri de un machiaj reusit.

Fiecare pensula Nastelle pentru make-up este realizata cu scopul ca make-up artistii sa se bucure de mai multa dexteritate si precizie.

Momentan nu exista nici un review la acest produs !