Facebook Instagram Pinterest Youtube

Fard de ochi cremos - Make-Up Atelier Paris

Fard de ochi cremos - Make-Up Atelier Paris Alege acest Fard de ochi cremos de la Atelier Paris cu o textură foarte cremoasă datorită extracte... Afla detalii!

Culoare
ESCAB
ESCAR
ESCAU
ESCB
ESCBEIR
ESCBLR
ESCBM
ESCBR
ESCBROS
ESCBRS
ESCBV
ESCBVA
ESCBZ
ESCCOP
ESCGF
ESCGM
ESCN
ESCO
ESCOR
ESCRB
ESCRO
ESCSAO
ESCSO
ESCSR
ESCSW
ESCT
ESCV
ESCVA
ESCVBZ
ESCVE
ESCWBZ
79.00 79,00 lei *

* daca esti Make-up artist poti cumpara acest produs cu 67,00 lei/buc. Vezi detalii

Selecteaza optiunea

 

Selecteaza cantitatea

Produsul este in stoc

Adauga produsul in cos

Descrierea produsului

Fard de ochi cremos - Make-Up Atelier Paris


Alege acest Fard de ochi cremos de la Atelier Paris cu o textură foarte cremoasă datorită extractelor din silicon, ceară și substanțe rășinoase pe care le conține.

Este forte rezistent și delicat chiar și cu cei mai sensibili ochi. Formula sa asigură o întindere perfectă, fără a accentua ridurile.

Fardul de ochi cremos - Make-Up Atelier Paris este disponibil în culori variate care poartă o amprentă strălucitoare.

Acest fard de ochi cremos este perfect pentru un machiaj sofisticat, atat folosite pe cont propriu cat si amestecate cu alte nuante.

Principalul motiv pentru care se foloseste fondul de ten este ca acesta sa uniformizeze tenul si textura acestuia. Aplicat corect, un fond de ten bun va avea ca rezultat o piele fina si fara imperfectiuni.

Fard de ochi tip crema, are o putere medie de acoperire si este recomandat pentru tenul sensibil si uscat deoarece are proprietati de hidratare, formula destul de usoara nu incarca excesiv tenul si reuseste sa acopere imperfectiunile pielii.

Ofera tenului o senzatie de prospetime si confort.

Un beneficiu important al fardului de ochi este faptul ca permite machiaje profesionale datorita elementelor din compozitie.

Datorita acizilor grasi acest fard de ochi se aplica extrem de usor si de placut, iar capacitatea de uniformizare este minunata.


Momentan nu exista nici un review la acest produs !