Facebook Instagram Pinterest Youtube

MATTE PRIMER SPF20 -ILLAMASQUA

 Acest Primmer Matte este dezvoltat pentru a prelungi rezistenta machiajului si bazei pentru a lasa pielea catifelata. Contine silica si se absoa... Afla detalii!

156.00 156,00 lei *

* daca esti Make-up artist poti cumpara acest produs cu 140,40 lei/buc. Vezi detalii

Selecteaza cantitatea

Produsul este in stoc

Adauga produsul in cos

Descrierea produsului

 Acest Primmer Matte este dezvoltat pentru a prelungi rezistenta machiajului si bazei pentru a lasa pielea catifelata. Contine silica si se absoarbe rapid in piele ipiedicand stralucirea excesiva a tenului pentru a creste rezistenta machiajului.


Utilizare: Inainte de aplicarea bazei, adauga putin Matte Primer pe varful degetelor si cu o pensula de machiaj intinde produsul pe ten. Poti combina Matte Primer cu baza de machiaj Illamasqua pentru a obtine un finish mat si o acoperire uniforma.

Ingrediente:
AQUA (apă), OCTOCRILENĂ, HOMOSALAT, CICLOPENTASILOXAN, STEARAT GLICERIL, GLICERIN, OCTILDODECANOL, BUTYL METHOXIDIBENZOILMETAN (AVOBENZON), CAPRILIC /
CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARETH-12, CETEARETH-20, ACETAT TOCOFEREAL, FENOXIETHANOL, GUM XANTHAN, ALCOHOL CETEARYL, METALPARABEN, ALLANTOIN, GLUCOSID CETEARYL, ETILPARABEN, PROPYLPARABEN, PARFUM (FRAGRANCE).

Produse in Germania

Volum: 30ml

Momentan nu exista nici un review la acest produs !