Facebook Instagram Pinterest Youtube

BEYOND POWDER ILLAMASQUA - DEITY

Illuminatorul Deity de la Illamasqua te poarta intr-o poveste magica a unei dimineti radiante de primavara. Aceasta pudra iluminatoare are o textura u... Afla detalii!

189.00 189,00 lei *

* daca esti Make-up artist poti cumpara acest produs cu 170,10 lei/buc. Vezi detalii

Selecteaza cantitatea

Produsul este in stoc

Adauga produsul in cos

Descrierea produsului

Illuminatorul Deity de la Illamasqua te poarta intr-o poveste magica a unei dimineti radiante de primavara. Aceasta pudra iluminatoare are o textura usoara care confera tenului tau o lumina calda si stralucire. Look-ul final va fi unul luminos, cu irizatii aurii si note subtile de verde, lasand un finisaj matasos.

Gramaj 7 grame

Aplicare:

Se aplica cu o pensula de iluminat in partile de volum ale fetei, pe pometi. De asemenea, iluminatorul se poate aplica pe clavicula si umeri pentru a da o nota eleganta de stralucire a pielii.
Foloseste iluminatorul cu o pensula umezita pentru a crea o textura metalica, stralucitoare, cu un finisaj ultra durabil.

Ingrediente:


FLUORPHLOGOPHITE SINTETICE, DIMETICONĂ, HECTORITE, MICA ETILEN / COPOLIMER DE ACID ACRILIC, OCTYLDODECYL LACTILAT STEARAT, ALCOOL BENZILIC, SILICOALUMINATE DE SODIU, SORBIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, AQUA/APĂ POT CONŢINE ( /-) CI 77491 / OXID CI 77891 DE FIER / DIOXID DE TITAN CI 77861 / TIN DE OXID CI 77492 / OXID CI 77499 / FIER OXID DE FIER

Momentan nu exista nici un review la acest produs !