Facebook Instagram Pinterest Youtube

Gene CupioLash individuale fara nod M

Genele false individuale de la CupioLash sunt gene false de calitate superioara care au un aspect foarte natural. Datorita calitatii lor, odata aplica... Afla detalii!

18.00 18,00 lei *

* daca esti Make-up artist poti cumpara acest produs cu 16,00 lei/buc. Vezi detalii

Selecteaza cantitatea

Produsul este in stoc

Adauga produsul in cos

Descrierea produsului

Genele false individuale de la CupioLash sunt gene false de calitate superioara care au un aspect foarte natural. Datorita calitatii lor, odata aplicate la ochi, uiti ca ai gene false.


Genele false fara nod medii de la CupioLash sunt foarte usor de aplicat.De asemenea, genele false CupioLash sunt rezistente la apa, iar cu ingrijirea optima si adezivul potrivit, pot fi purtate pana la 6 saptamani.

Fiecare smoc de gene false este alcatuit din cateva fire legate intre ele, foarte usoare.Genele false arata mai lungi aplicate la ochi, decat in cutie.Fiecare pachet CupioLash contine 56 de manunchiuri de gene. Lungimea genelor este de 11.5 mm.

Instructiuni

1. Aplicati lipici pe o suprafata plana. 2. Cu ajutorul unei pensete, luati cate un smoc din pachet si puneti capatul care trebuie lipit in lipici. Nu aplicati niciodata lipici la baza genelor dumneavoastra 3. Dupa ce ati introdus capatul in lipici, aplicati smocurile de gene false printre genele dumneavoastra.

Momentan nu exista nici un review la acest produs !