Vino la party-ul nostru online: 4 ani de Lecții de machiaj!

Scris in Makeup NEWS

15
Jan
LDM_anniversary_blog_banner
Salut!
Oxana Novacovici sunt si as vrea sa iti spun ca esti invitata la sarbatoarea noastra online: 4 ani de lectiidemachiaj.com!
Da, vom sarbatori perioada in care shopul nostru face 4 ani cu multe materiale noi create pentru tine, cu reduceri mari si cu voie buna! 4 zile de surprize, de comunicare continua, de oameni implicati live pentru tine ca semn de recunostinta pentru ca ne esti alaturi!

Am pregatit multe suprize la 4 branduri de suflet: Beauty Drugs, Illamasqua, Nastelle si Atelier Paris!
Nici nu iti imaginezi ce inseamna pentru noi scanteia care apare atunci cand stim ca inca un membru s-a alaturat comunitatii noastre online. Cu ele ne intretinem focul pasiunii si entuiasmul pentru ce facem: cursuri, tutoriale, aducem si testam branduri noi si speram sa ai parte doar de experiente pozitive.
Acum 4 ani, in luna ianuarie cu 7 fete in echipa, incercam sa cunosc cat mai multi makeup artisti din intreaga tara, tehnici, produse noi, in dorinta de a impartasi cu toti pasionatii lumea asta fascinanta.
In 2016 nu ajungeam la tine atat de simplu. Astazi esti la un click distanta si poti sa ne contactezi oricand!
Daca ma gandesc in amanunt ce inseamna acesti 4 ani, in fata ochilor se deschide o intreaga viata, plina de momente si oameni frumosi. Shopul este mai degraba un vehicul de a livra nu doar produse de calitate la tine acasa, ci si momente si experiente.
Imi pot imagina cum tu cauti ceva ce iti doresti, gasesti in magazinul nostru produsul de care ai nevoie sau iti satisface o mare dorinta si apesi un buton care inseamna inceputul calatoriei noastre cu tine. Comanda pleaca de la noi dupa ce trece prin mainile Danei sau ale lui Nico. Imi imaginez cum ajunge curierul la noi, ca apoi coletul sa vina la tine.
Asa incepe mica noastra poveste.
Dupa ce a ajuns la tine eu imi imaginez o femeie ce se pune in fata oglinzii si cu bucurie mare  foloseste produsele pentru prima intalnire, pentru o nunta, aniversare sau pur si simplu pentru a isi acorda acel moment de intimitate si self care. Machiajele nu mai sunt produse, devin pete de culoare si incredere in viata unei fiinte minunate. Vad si simt bucuria pe care o poti avea cand te simti increzatoare si mai frumoasa ca femeie!
Iti multumesc pentru asta!
Apoi gandul mi se duce la makeup artistii care muncesc si stau in piciaore pana le doare spatele si au nevoie de produse de calitate care sa le usureze munca.
Mare parte din ce castiga reinvestesc in produse de super calitate si acest lucru ne responsabilizeaza enorm.

Si din nou iti multumesc ca faci asta pentru noi!
Mintea mea nu poate sa cuprinda atat de multe ganduri, emotii, cate s-au intamplat in acesti 4 ani datorita noua, celor care stam de diferite parti ale monitorului sau telefonului si care incepem interactiunea avand un punct comun lectiidemachiaj.com!
Chiar daca poate nu ii cunosti, vreau sa stii ca in acesti 4 ani ei te ghideaza spre cele mai bune tutoriale, spre reduceri exact cand ai nevoie si spre multe evenimente educationale, echipa mea de marketing: Cristina, Codruta, Flavius, Patricia si Ana-Maria. As vrea sa stii ca si ei se gandesc la tine, iar shopul este doar un instrument prin care oamenii acestia isi exprima creativitatea pentru tine.
Echipa de traineri: Andra, Alina, Oana, Claudia si eu facem tot ce putem ca tu sa inveti cum sa folosesti corect produsele noastre, cu efect maxim pentru tine: tutoriale, live-uri, evenimente la nivel national si postari pe social media – canale ce vin sa sustina aceasta interactiune online pe care am construit-o.
Eu personal, pe durata acestor 4 ani, m-am focusat sa pastrez ce e mai bun si verificat de la brandurile clasice ca Atelier Paris, Nastelle, Cascade of Colours si sa adaug in shop acele produse si branduri care stiu ca iti ofera si mai multe posibilitati de a face ceva WOW cu pasiunea ta.
Asa a aparut Illamasqua in 2018, brandul creativitatii si a artistilor care cauta profesionalism imbinat cu lux. Asa a aparut Beauty Drugs in martie 2019, cand am observat ca in sfarsit tot mai multi isi dau seama de importanta ingrjirii tenului cu cele mai calitative produse si ca machajul nu are cum sa iasa exceptional daca panza pe care desenezi nu e ingrijita. Si cred ca stii ca produsele de skin care din Koreea si Elvetia sunt cele mai calitatite si apreciate, exact asa cum sunt apreciate si produsele Beauty Drugs.
Cu toate aceastea, cred ca 4 ani Lectii de machiaj e doar un inceput si 2020 urmeaza sa te surprinda cu cel putin 2 branduri noi aduse pe shop, astfel incat tu sa gasesti intr-un singur spatiu al tau online tot ce ai nevoie.
2020 inseamna pentru tine posibilitatea sa te inscrii la cursuri online de pe shopul nostru si sa poti urmari in comoditatea casei tale makeup artisti din intreaga lume in ritmul tau.
2020 inseamna ca vom astepta de la tine sugestii cu ce iti doresti sa facem ca experienta ta sa fie de 5 stele cu noi si ca oricand te poti baza ca vom cauta sa te ajutam cu ce ai nevoie.
18-21 ianuarie sunt doar 4 zile pe an in care sarbatorim aniversarea noastra ca shop online, dar grija si surprizele le vom pastra pentru tot 2020!
Te astept alaturi de mine si echipa Lectii de machiaj la petrecerea noastra online, incepand cu 18 ianuarie online, pe shop, Facebook și Instagram!
P.S. La 4 ani eu zburdam ca un titirez, zapaceam parintii mei si imi straluceau ochii in cand vedeam ceva foarte colorat. Si eram disperata sa imi sarbatoresc ziua de nastere si sa primesc cadouri! Oare cum e pentru un shop online sa stie ca implineste 4 ani? Oare el cum ar vedea petrecerea lui la 4 ani? Hai sa aflam impreuna !

nu sunt comentarii

Comenteaza