Cum să îți alegi primul set de pensule?

Scris in HOW TO

27
Jun
LDM_banner16_FB

O întrebare care se află foarte des pe buzele makeup artiștilor la început de drum sau pasionaților de makeup este: Cum îmi aleg setul de pensule? 

Setul de pensule te poate ajuta în realizarea machiajelor sau îți poate face munca mai grea. Fardul nu se estompează perfect, deși mișcările sunt cele corecte, conturul devine pătat, iar sprâncenele nu par deloc naturale. Pensulele pe care le folosești sunt elemente care îți definesc stilul și te formează, împreună cu produse cosmetice, educație și practică.

1. Ce trebuie să conțină primul set de pensule pe care îl achiziționezi?
Setul trebuie să cuprindă un minim de pensule necesare pentru a realiza un machiaj complet, de la A la Z. Iar pentru ca machiajul tău sau al clientei tale să fie unul profesional, setul trebuie să conțină pensulele confecționate atât din păr sintetic (ideale pentru texturile cremoase), cât și din păr natural (veveriță, capră).

2. Contează prețul?
Prețul unui set diferă de la brand la brand, de numărul de pensule și diferă mai ales, în funcție de tipul de păr din care sunt confecționate pensulele. Prețul unui set de pensule din păr de veveriță o să fie mereu mai mare decât prețul unui set de pensule sintetice. De exemplu, setul Nastelle VAMP RED, 7 pensule din păr de veveriță are prețul de 753 RON, în timp ce setul Nastelle 18 pensule, confecționate din păr de capră, samur, veveriță siberiană sau din păr sintetic, are prețul de 846 RON. Cursanții școlii noastre, Atelier Paris Timișoara, beneficiază de cel mai mare discount, setul de 18 pensule fiind doar 675 RON.

3. Calitatea este esențială?
Răspunsul este evident, DA! Ai nevoie de pensule profesionale, care să reziste mulți ani, deoarece sunt o investiție! Doar nu vrei ca părul de pe pensule să rămână pe fața clientei, nu? Sau să observi deteriorarea după prima spălare?

4. Ce recomandă trainerul?
Nu în ultimul rând, recomandarea trainerului este importantă, iar sfatul nostru este să nu achiziționezi un set de pensule pentru cliente, înainte să începi cursul de bază. Deoarece, trainerul te poate ajuta să alegi ce este mai bun și util pentru tine, în funcție de bugetul pe care îl ai.

Tu ce părere ai? Ce este mai important pentru tine atunci când îți alegi pensulele?

 

 

nu sunt comentarii

Comenteaza