Formele feței și corecția sprâncenelor

25
Jul
Oxana banner articol

De câte ori ai auzit că sprâncenele îți pot schimba întreaga înfățișare?
“Brows speak louder than words.” iar  forma sprâncenelor trebuie să fie în perfectă armonie cu morfologia feței. Așa că, îți venim în ajutor cu Tips & Tricks despre formele feței și corecția sprâncenelor!

Clasificare:

În funcție de densitate și lungime, există sprâncene:
– late
– subțiri
– scurte
– lungi
În funcție de formă:
– cu arcuire lină
– rotunde
– drepte
– puternic arcuite
În funcție de orientare:
– orizontale
– ascendente
– descendente

Forma ovală – se potrivește tipul ideal de sprânceană
Forma alungită – se recomandă sprâncenele mai drepte
Forma inimă – se recomandă o formă grafică, o arcuire ușoară
Forma pătrată – se potrivesc sprânce …

Cum poți combina pigmenții Mehron?

11
Jul
LdM-Banner-Newsletter-Mehron

Pigment Mehron = O pudră fină și mătăsoasă așezată uniform într-un borcănaș generos, creată parcă de magicieni din combinații perfecte de nuanțe, care așteaptă nerăbdătoare să dea culoare celor mai frumoase machiaje.

Așa ne place să definim pigmentul Mehron, un produs pe care make-up artiștii Lecții de machiaj îl folosesc constant în machiajele pe care le realizează, pentru că oferă un plus look-ului final și poate fi folosit în diverse combinații.

Dacă îți dorești acel efect de bronze make-up perfect pentru această vară care să accentueze pielea bronzată, poți încerca să realizezi machiajul ochilor cu următoarele nuanțe ale pigmenților Mehron:

TOPAZ + TIGER’S EYE + BRONZITE + CHAMPAGNE

Iar dacă vrei să adaugi un strop de culoare, încearcă ur …

3 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de programarea la make-up artist

22
May
LdM-Banner-Blog-Colaj

Uneori, când ne programăm la machiaj avem așteptări foarte mari și ne dorim ca rezultatul final să fie extrem, o schimbare totală. Dar nu ne trece prin minte că și noi jucăm un rol important în acest proces, în special înaintea programării. Sperăm ca make-up artistul să își folosească pensula de machiaj ca pe o bagheta magică, să ne facă ridurile să dispară, coșurile să le acopere perfect și tenul sa radieze sănătos. Toate acestea nu sunt posibile dacă noi nu avem mereu grija de tenul nostru.
Știai că, potrivit unui studiu realizat de GfK, care a monitorizat cumpărăturile casnice de bunuri de larg consum, arată că doar una din trei gospodării din România cumpără o cremă de faţă într-un an?!
Sfatul nostru este să îți acorzi timp și atenție, să ai un ritual …

Machiaj texturi combinate by Andra Durnea

08
May
17_10_-LM-Banner-Blog-2

Hello, beauties!
Pentru inspirația ta de primăvară, ți-am pregătit un tutorial video realizat de trainerul Andra Durnea, un machiaj vesel in texturi combinate, perfect pentru sezonul cald. Click PLAY pentru a urmări tutorialul, iar mai jos în articol găsești toate detaliile despre make-up și produsele folosite.

Andra începe machiajul prin folosirea bazei Eclat de la Atelier Paris care conține particule reflectoare de lumină și are un efect de hidratare. Anticearcanul Antiage de la Atelier Paris ajută la păstrarea unui aspect aerisit al pielii și acoperă în același timp cearcănele modelului, care nu sunt foarte pronunțate. Fondul de ten folosit pentru acest machiaj este Waterproof Atelier Paris, nuanta 2NB, cu o acoperire medie spre mare, fără a-l aplica și pe zonele de adâncitur …

Masterclass powered by Illamasqua

27
Mar
thumbnail (5)

Evenimentul din aceasta luna a fost un deliciu pentru toti pasionatii de make-up, doua zile pline de inspitatie si machiaje realizate de unii din cei mai buni make-up artisti din tara, si nu numai.
In prima zi, trainerii Illamasqua au realizat demonstratii de machiaje creative, explicand in acelasi timp cum se folosesc produsele, care sunt beneficiile lor si cum poti obtine un efect wow.

Urmatorul trainer care a realizat un machiaj superb folosind produse Illamasqua a fost Anca Molnar.

Pentru ca fiecare make-up artist trebuie sa stie cum sa isi promoveze eficient munca, Oxana si Pera Novacovici au vorbit despre promovarea in industria beauty.

A doua zi a continuat cu trei demonstratii spectaculoase de machiaj realizate de trainerii Claudia Nita, Oana Maria Borza si Daniel …