10 produse de makeup sub 100 lei

05
Sep
LdM-Banner-Blog-Toamna-2

Ca un adevărat pasionat de makeup, cu siguranță și tu îți dorești cât mai multe produse în trusa ta! Fonduri de ten, rujuri în toate nuanțele, cât mai multe pensule de toate tipurile, iar de farduri nici nu mai are rost să spunem ceva. Un deliciu să privești produsele pe care le-ai achiziționat de-a lungul timpului, să le folosești în cele mai creative machiaje și să testezi tot ce este mai bun.
Makeup artistii Atelier Paris îți recomandă 10 produse pe care ei le folosesc constant și care te pot inspira în realizarea următoarelor machiaje. Le gasesti in shop-ul nostru, iar toate sunt sub 100 de lei!
Click pe imagine pentru mai multe detalii despre produs!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tipuri de corectoare și la ce ne ajută ele?

31
Aug
17_10_-LM-Banner-Blog-3

Tipuri de corectoare și la ce ne ajută ele?
Corectoarele sunt produse MUST HAVE în trusa oricărui makeup artist și un ajutor de nădejde pentru pasionații de machiaj. Ele te pot salva de multe ori de semnele de oboseală, de pigmentații ale pielii și pot masca ușor anumite imperfecțiuni.

Trainerii școlii de machiaj Atelier Paris din Timișoara au pregătit o lecție teoretică despre corectoare, multe informații care îți pot fi de ajutor.

Corectoarele nu conțin pigment gri sau negru în compoziția lor.
Se folosesc numai pe zonele problematice: sub ochi, colțurile externe ale ochilor, colțurile nasului, riduri, adâncituri ale pielii.
Pentru corecția prin culoare, se folosește nuanța identică a pielii sau cu un ton mai deschis, cu mișcări de tapotare. Necesită fixarea cu pu …

Formele feței și corecția sprâncenelor

25
Jul
Oxana banner articol

De câte ori ai auzit că sprâncenele îți pot schimba întreaga înfățișare?
“Brows speak louder than words.” iar  forma sprâncenelor trebuie să fie în perfectă armonie cu morfologia feței. Așa că, îți venim în ajutor cu Tips & Tricks despre formele feței și corecția sprâncenelor!

Clasificare:

În funcție de densitate și lungime, există sprâncene:
– late
– subțiri
– scurte
– lungi
În funcție de formă:
– cu arcuire lină
– rotunde
– drepte
– puternic arcuite
În funcție de orientare:
– orizontale
– ascendente
– descendente

Forma ovală – se potrivește tipul ideal de sprânceană
Forma alungită – se recomandă sprâncenele mai drepte
Forma inimă – se recomandă o formă grafică, o arcuire ușoară
Forma pătrată – se potrivesc sprânce …

Cum poți combina pigmenții Mehron?

11
Jul
LdM-Banner-Newsletter-Mehron

Pigment Mehron = O pudră fină și mătăsoasă așezată uniform într-un borcănaș generos, creată parcă de magicieni din combinații perfecte de nuanțe, care așteaptă nerăbdătoare să dea culoare celor mai frumoase machiaje.

Așa ne place să definim pigmentul Mehron, un produs pe care make-up artiștii Lecții de machiaj îl folosesc constant în machiajele pe care le realizează, pentru că oferă un plus look-ului final și poate fi folosit în diverse combinații.

Dacă îți dorești acel efect de bronze make-up perfect pentru această vară care să accentueze pielea bronzată, poți încerca să realizezi machiajul ochilor cu următoarele nuanțe ale pigmenților Mehron:

TOPAZ + TIGER’S EYE + BRONZITE + CHAMPAGNE

Iar dacă vrei să adaugi un strop de culoare, încearcă ur …

3 lucruri pe care trebuie să le faci înainte de programarea la make-up artist

22
May
LdM-Banner-Blog-Colaj

Uneori, când ne programăm la machiaj avem așteptări foarte mari și ne dorim ca rezultatul final să fie extrem, o schimbare totală. Dar nu ne trece prin minte că și noi jucăm un rol important în acest proces, în special înaintea programării. Sperăm ca make-up artistul să își folosească pensula de machiaj ca pe o bagheta magică, să ne facă ridurile să dispară, coșurile să le acopere perfect și tenul sa radieze sănătos. Toate acestea nu sunt posibile dacă noi nu avem mereu grija de tenul nostru.
Știai că, potrivit unui studiu realizat de GfK, care a monitorizat cumpărăturile casnice de bunuri de larg consum, arată că doar una din trei gospodării din România cumpără o cremă de faţă într-un an?!
Sfatul nostru este să îți acorzi timp și atenție, să ai un ritual …