Facebook Instagram Pinterest Youtube

Mehron Skin Prep Pro-Formula Lichida

Mehron Skin Prep ProEste o formulă lichidă, fără parfum, cu efect anti-perspirant şi matifiere. E cel mai bun produs de pe piaţă ce întârzie... Afla detalii!

115.00 115,00 lei *

* daca esti Make-up artist poti cumpara acest produs cu 81,00 lei/buc. Vezi detalii

Selecteaza cantitatea

Produsul este in stoc

Adauga produsul in cos

Descrierea produsului

Mehron Skin Prep Pro


Este o formulă lichidă, fără parfum, cu efect anti-perspirant şi matifiere. E cel mai bun produs de pe piaţă ce întârzie transpiraţia tenului sub orice tip de machiaj: aerograf, machiaj teatral sau machiaj purtabil.

Aplicare: asiguraţi-vă că pielea este curată şi uscată mai întâi. Se aplică un strat subţire cu o dischetă pe zonele predispuse la transpiraţie.
Se lasă să se usuce complet, aproximativ 5 minute înainte de a continua aplicarea produselor de machiaj. Pentru cele mai bune rezultate nu folosiţi o crema hidratantă peste acest produs.

Skin Prep Pro este un ”must have” pentru pielea care transpiră şi secretă sebum în mod constant, în special artiştilor cu activitate fizică (clovni, dansatori, etc.), în zonele cu climă mai caldă sau condiţii de umiditate mare.

Dacă în unele zone ai pielea mai uscată, evită aplicarea produsului pe această zonă, produsul fiind destinat doar tenului gras/mixt.
După aplicarea lui, zonal pot să aplic baza pentru matifiere de la Atelier Paris, Antishine sau Oil free sau Tz gel.

Pregatirea si fixarea machiajului | Mehron Barrier Spray & Skin Prep Pro

Buna! Sunt Cristina Paraschivu, blogger Lectii de machiaj. Temperaturi ridicate, plimbari de seara, petreceri in aer liber si vacante cu mult soare. Sunt sigura ca majoritatea ne dorim sa profitam cat mai mult de toate placerile oferite de acest anotimp care si-a intrat deja in drepturi. Desi visam la un bronz de invidiat si la [...] Vezi articolul

Momentan nu exista nici un review la acest produs !