Șervețele matifiante-OBP
Șervețele matifiante-OBP-Atelier Paris Şerveţele matifiante disponibile într-un suport  plastificat-100 de bucăţi.Matifiază şi îndepărtează excesul se sebum şi transpiraţie atât pe un ten machiat şi nemachiat.Pentru util...
Spray fixator - STAGE
Spray fixator Make-Up- STAGE LINE Fixeaza machiajul pe durata intregii zile, evitand atat patarea hainelor cat si orice deteriorare a machiajului cauzata de transpiratie sau atingere.
Gel pentru fixare Magic Primer - MPR
Gel pentru fixare Magic Primer-Atelier Paris este un gel transparent rezistent la apă, frecare și transpirație care se folosește pentru fixarea diferitelor tipuri de machiaj.
Mehron Barrier Spray (pentru fixarea machiajelor)
Mehron Barrier Spray (pentru fixarea machiajelor) 
Aqua Mist Cupio
Aqua Mist Cupio este un nanometru high-tech multi-functional pentru ingrijirea pielii. Cupio Aqua Mist este instrumentul ideal pentru hidratarea tenului sau pentru fixarea machiajului. Aqua Mist ionizeaza molecula de apa si r...
180,00 lei
Seteaza alerta stoc

Fixare machiaj si matifiere

Pastreaza rezistenta machiajului tau pentru o perioada mai lunga cu produsele de fixare machiaj distribuite de Lectii De Machiaj.
In aceasta categorie vei gasi produse precum spray fixator, geluri fixare si alte produse asemenatoare care sa ajute la fixarea machiajului.