www.lectiidemachiaj.com oferă posibilitatea beneficierii unor facilități de preț și livrare profesioniștilor (make-up artiști, cosmeticiene) și anume :

- 30% discount la produsele profesionale Mehron, Ben Nye, Make Up For Ever, Temptu;
-20% discount la genele Glittero, produse Andra Cosmetics
- 15% discount la produsele profesionale Atelier Paris, Cascade of colors, Lacordi, Nastelle, Revecen

-10% discount la aerografele de la Harder & Steenbeck și de la Senjo

Pentru a beneficia de reduceri sunt necesare următoarele:

Înregistrați-vă pe site-ul lectiidemachiaj.com cu un cont personal. Completați datele de contact și la secțiunea Date Personale, apăsați pe butonul Formular Makeup Artist.

În pagina formularului se adaugă o imagine sau un pdf ce conține: actele justificative (diplomă make-up artist sau cosmeticiană, acte înființare salon). La rubrica Detalii puteți lăsa adresa unui blog sau pagină Facebook unde se găsesc fotografii ale lucrărilor dumneavoastră.

Imediat după primirea și verificarea actelor de către un operator de-al nostru puteți beneficia de reducerea respectivă la comanda deja plasată sau la viitoarele.

În cazul în care ai nevoie de mai multe informații, contactează-ne la tel. 0743344176 (program 10.00-14.00 și 16.30-19.00) sau pe adresa de e-mail: magazin@lectiidemachiaj.com

Dacă ești cursant al scolii Atelier Paris din orașele Timișoara, Cluj, Oradea, Arad, Alba, Brașov sau Craiova poți beneficia de aceleași discounturi de mai sus, urmând aceiași pași, doar că în loc de diploma de make-up artist trebuie să ne trimiți o poză cu diploma de absolvire a școlii de machiaj Atelier Paris. După confirmarea statutului de cursant al școlilor noastre prețurile pentru produsele Atelier Paris vor fi afișate cu discountul specific acordat absolvenților scolii pe perioada valabilității acestei oferte* 

* Mai multe detalii în contul personal al fiecărui cursant.