Folosirea magazinului online este intuitivă și facilă.

Cumpărarea produselor se face prin apăsarea butonului "Cumpără" prezent în dreptul fiecărui produs în pagina de prezentare detaliată a produsului.

După adăugarea în coș a produselor pe care doriți să le comandați, procesul de cumpărare se continuă prin apăsarea butonului "Trimite Comandă" sau apăsând "Coșul tău" poziționat în partea dreaptă (sus) a paginii.

Finalizare comanda ca vizitator neînregistrat sau înregistrare

Comanda poate fi finalizată și fără să vă creați un cont pe site-ul nostru.  Specificăm că există o serie de beneficii considerabile în deschiderea unui cont precum istoricul detaliat al comenzilor și salvarea datelor dumneavoastră pentru viitoarele comenzi. Înregistrare se face prin completarea unui formular  scurt care va salva toate datele dumneavoastră.

Dacă sunteți deja membru puteți trece la următorul pas doar prin autentificarea dumneavoastră cu adresa de email și parolă.

Vizitator neînregistrat

Dacă nu doriți să vă creați cont pe site trebuie să parcurgeți (de fiecare dată când plasați o comanda) următorii pași:

1. Modalitate de livrare

Livrare exclusiv prin curierat - FanCourier

2. Modalitate de plata: alegerea modalității de plată.

3. Informații facturare: completați toate câmpurile cu datele dumneavoastră personale.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați adresa la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are o importanță mare deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via email. O adresa de email incorectă încetinește întregul proces de comandă al produsului.

4. Adresa de livrare

5. Previzualizare comandă: verificarea finală a comenzii și finalizarea ei prin apăsarea butonului "Trimite comanda".

6. Confirmarea comenzii: veți primi un email de confirmare și un link pentru a putea urmări stadiul procesării acesteia.

7. Puteţi plasa comenzi şi telefonic. Ne puteţi contacta la numărul 0743.344.176 de Luni până Vineri, între orele 10:00 - 14:00 şi 16.30-19.00, iar noi vă vom înregistra comanda.