Happy International Lipstick Day

Scris in Tutoriale VIDEO

29
Jul
Ziua internationala a rujului

Hello, beauty!

Sunt Patricia Morenci, copywriter si blogger Lecții de Machiaj. Știai că astăzi este Ziua Internațională a Rujului și că acesta este unul dintre cele mai folosite produse cosmetice?

Se spune că una din 3 femei nu iese din casă fără să aplice măcar puțin ruj. Ei bine, să lăsăm studiile cercetătorilor, căci sunt convinsă că și tu ai simțit măcar o dată că un ruj bine ales și aplicat la momentul potrivit, a reușit să îți ofere mai multă încredere sau bucurie.

Pentru noi, pasionații de makeup și beauty, ziua de 29 iulie este o zi specială, colorată și plină de zâmbete. De ce? Pentru că sărbătorim Ziua Internațională a Rujului, a produsului minune care este indispensabil pentru unele dintre noi și care are puterea de a completa armonios orice tip de look sau de a deveni chiar piesa centrală din machiajul nostru.

Alături de Codruța Maria, makeup and brow artist Lecții de machiaj, ți-am pregătit o surpriză pentru a celebra această zi specială. O să fii uimită cât de mult nuanța rujului poate schimba intensitatea unui machiaj. Aceasta a reușit să creeze dintr-un machiaj soft, potrivit atât pentru zi cât și pentru seară, 6 look-uri diferite schimbând doar nuanțele creionelor și a rujurilor folosite.

Pentru crearea look-urilor de mai jos, colega noastră a folosit rujurile de la Illamasqua și creioanele Cascade of Colours, produse de la două din brand-urile noastre preferate. Astfel a realizat o trecere ușoară de la nuanțe subtile de roz până la un vișiniu aprins care a reușit să redea o intensitate aparte machiajului.

Ce mod mai bun de a celebra această zi specială decât cu un ruj nou adăugat colecției tale? Doar astăzi ai 25% REDUCERE la rujurile Illamasqua și creioanele Cascade of Colours. Profită de PROMOŢII și achiziționează produsele tale preferate.

Produse folosite:

Look 1: Creion Cascade of Colours – 312 şi ruj Illamasqua – ROSEPOUT

Look 2: Creion Cascade of Colours – 324 și ruj Illamasqua – MAYA

Look 3: Creion Cascade of Colours – 307 și ruj Illamasqua – EQUINOX

Look 4: Creion Cascade of Colours – 310 și ruj Illamasqua – ROCKET

Look 5: Creion Cascade of Colours – 331 și ruj Illamasqua – BOX

Look 6: Creion Cascade of Colours – 308 și ruj Illamasqua – ELARA

nu sunt comentarii

Comenteaza