Fall makeup inspiration | Tutorial Video

Scris in Tutoriale VIDEO

11
Oct
Fall makeup inspiration

Hello, beauty!

Dorim să îți încălzim zilele reci de toamnă cu un machiaj super cozy, în cromatica frunzelor ruginii care se aștearnă pe sub copaci. Sperăm ca acest machiaj să îți dea o mână de ajutor în trecerea dintre anotimpuri și mai ales, inspirație! În continuarea articolului vei regăsi tehnicile și  produsele folosite de către makeup artistul și trainerul Lecții de machiaj, Andra Durnea.

Primul produs pe care Andra îl aplică este o bază rezistentă, Satin Primer Illamasqua, cu o pensulă plată din păr sintetic. Următorul pas constă în aplicarea fondului de ten, Skin Base Illamasqua (nuanța potrivită pentru model fiind 8.5) prin mișcări de tapotare, pentru a uniformiza produsul pe întraga suprafață a tenului. Pentru o putere mai mare de acoperire, acesta poate fi stratificat.

Andra este artistul care preferă machiajele fresh și niciodată nu încarcă prea mult tenul. Iar pentru că iubește produsele cremoase, ea folosește blush-ul cremos Colour Veil Illamasqua, aplicând o cantitate mică cu pensula pentru fond de ten. Mai apoi, fixează blush-ul cremos cu unul uscat.

Gelul de sculptare Silhouette Illamasqua a devenit un MUST pentru makeup artiști, deoarece se aplică ușor, nu lasă pete, iar prin stratificare poți avea o intensitate mai mare de culoare. Produsul face „echipă” bună cu o pensulă plată din păr de samur. Pentru a fixa produsul cremos, Andra folosește pudra sculptare Duo Helio/ Lumos Illamasqua.

Următorul pas este fixarea întregului machiaj cu pudra liberă Illamasqua, aplicând-o prin mișcări de tapotare cu ajutorul unei pensule Nastelle din imitație de păr de veveriță și fondul de ten compact pentru un plus de acoperire pe zonele cu tendință de îngrășare.

Una dintre părțile noastre favorite este aplicarea iluminatorului, iar pentru aceasta am folosit OMG, unul dintre cele mai populare iluminatoare Illamasqua. Acesta a fost aplicat pe zonele de volum a feței cu pensula folosită pentru aplicarea pudrei.

Pentru un machiaj al ochilor cât mai rezistent, Andra aplică pigmentul cremos Illamasqua folosind cu o pensulă din păr de samur, iar cu ajutorul pensulelor din păr natural, începe aplicarea fardurilor din paleta Elemental și a iluminatorului OMG pe post de fard.

Cromatica machiajului ochilor include clasicele nuanţe ale pământului şi texturile naturale, care nu încarcă pleoapele. De asemenea, trecerea la anotimpul ploios își face simțită prezența și în culoarea eyeliner-ului folosit. De la cele mai nebune culori folosite în vara ce tocmai a trecut, ne întoarcem la clasicul maro, în cazul nostru, culoarea Topaz a eyelinerului lichid, care conține irizații aurii. Pentru a contura ochiul și pentru a obține o privire mai dramatică, Andra aplică pe conjuctivă eyelinerul gel Illamasqua și îl estompează cu iluminatorul OMG și farduri din paleta Elemental.

Machiajul ochilor este complet doar după aplicarea mascarei Illamasqua pe genele superioare si pe cele inferioare, după care aplicarea genelor de tip smoc. „Cireașa de pe tort” este rujul în nuanța perfectă de maro, care este aplicat cu grijă în limitele unui contur realizat tot în aceeași nuanță.

La final, nu mai rămâne decât să te bucuri de toamna care tocmai a venit, prin activitățile sale unice, cu un ceai în mână, împreună cu cei dragi și machiajele preferate!

Mai mult, până în 17 OCTOMBRIE poți profita de DISCOUNTURI de până la 45% la produsele din shop! CLICK AICI.

Așteptăm părerea ta în comentarii!

nu sunt comentarii

Comenteaza