Valentine’s Day Make-up – Tutorial Video

Scris in Events, Tips & Tricks, Tutoriale VIDEO

10
Feb
Banner-Newsletter-Valentines-Day-2017XXX

Bună!

Sunt Oana Borza, make-up artist și formator Atelier Paris.

Pentru multe dintre noi, femeile, ziua îndrăgostiților este încă o ocazie perfectă pentru a sărbători iubirea alături de cealaltă jumătate. Ne place să fim răsfățate, să ne simțim mereu apreciate și dorite. 14 februarie este ziua internațională în care poți să îi declari iubirea, chiar dacă nu ai avut curajul până acum, poți să îl surprinzi cu o cină romantică sau doar să fii alături de persoana iubită. Indiferent care este planul tău de Valentine’s Day, cu siguranță vei acorda atenție look-ului tău pentru ca acesta să fie unul fermecător și romantic. Îți alegi cu mare atenție outfit-ul, încerci coafuri diferite și visezi la un make-up impecabil, care să îți accentueze frumusețea.

Tu însăți ești cadoul perfect de Valentine’s Day! Ți-am pregătit un tutorial video inspirațional în care îți prezint cum poți face trecerea de la un machiaj de zi la unul de seară, în câțiva pași simpli. 

 

Un prim pas pentru un machiaj perfect este alegerea corectă a fondului de ten. Pentru modelul meu folosesc fondul de ten waterproof Atelier Paris, care va rezista pe tot parcursul zilei. Îl combin cu fondul de ten irizat Atelier Paris, care conferă o frumoasă strălucire. Cu paleta corectoare Atelier Paris C-APC2, acopăr micile imperfecțiuni ale feței, apoi fixez totul cu pudra de orez Cinecitta, care nu încarcă tenul, fiind perfectă pentru uzul zilnic.

Ai încercat gelul pentru sprâncene Boys’N Berries? Eu m-am îndrăgostit de el de la prima aplicare și îl folosesc și pentru acest machiaj, în nuanța Walnut. Cu pudra minerală de la Stage, conturez o privire seducătoare.

Pentru acest make-up de Valentine’s Day, folosesc minunata tehnică a creionului, datorită căreia voi face foarte ușor trecerea de la machiajul de zi, la cel de seară. Am ales să realizez un smokey eyes și fixez baza de creion cu paleta de farduri Atelier Paris T10, care conține nuanțe rozalii, ideale pentru ziua îndrăgostiților. Combin eyelinerul Cake Atelier Paris E05 cu Barrier spray-ul de la Mehron și îi conturez ochii migdalați. Pentru a intensifica privirea și pentru a adăuga puțină senzualitate look-ului de Valentine’s Day, aplic genele bandă din păr natural C Make Up Professional.

Machiajul buzelor îl realizez în trei variante, pentru ca tu să o alegi pe cea care îți place cel mai mult. Primul look este unul natural, de aceea conturez buzele cu creionul de la Cascade of Colours nuanța 313, peste care aplic rujul mat lichid Boys’N Berries, nuanța Chastity. Iar dacă vrei să adaugi puțină strălucire buzelor tale, poți folosi pudră starlight și lipgloss.

Pentru a oferi intensitate următorului look, folosesc paleta de farduri Atelier Paris T16 pentru ochi, iar pentru buze creionul Cascade of Colours 323 împreună cu rujul Boys’N Berries Fetish. Ultimul look este și cel mai intens, de seară, pentru care folosesc creionul de buze LaCordi L115 cu frumosul ruj roșu Boys’N Berries Red Sonja.

Tu ce look vrei să încerci? La ce te-ai gândit pentru seara de Valentine’s Day?
Sper că ți-a plăcut propunerea mea de ziua îndrăgostiților și aștept părerea ta într-un comentariu.

Și nu uita: Frumusețea este în ochii celui care te privește! 

17_02_Banner-Site-LdM-Valentine

 

 

 

2 comentarii

Anca / 21.03.2017 10:59

Superb! Ce creion ati folosit pentru ochi? Multumesc!

Oxana Novacovici / 23.03.2017 16:57

Buna, Anca! Iti multumim! Pentru ochi am folosit creionul Cascade of Colors 201.

Comenteaza