Tutorial VIDEO | Machiaj de seara | Bilt Ionela

Scris in Tips & Tricks, Tutoriale VIDEO

04
Jan
machiaj de seara Otica

Buna! Sunt Bilt Ionela Otica, make-up artist si trainer Atelier Paris in Timisoara.

Motivul pentru care machiez este acela ca iubesc oamenii, mai ales oamenii care iubesc sa se simta frumosi. In ceea ce fac ma inspira fiecare persoana, fiecare chip spune o poveste diferita!

In video-ul de mai jos am realizat un machiaj de seara pe texturi cremoasem si waterproof, asa ca o sa iti arat pas cu pas ce produse am folosit si tot ce trebuie sa stii pentru a putea reproduce si tu acest look.

Incep machiajul prin aplicarea bazei eclat Atelier Paris si fondul de ten waterproof Atelier Paris, nuanta FLW3NB. Apoi aplic a doua nuanta din paleta de corectoare Atelier Paris, C-APC2 si fixez totul cu pudra de la Stage. Conturez sprancenele cu gelul de la Illamasqua, nuanta AWE, de care m-am indragostit datorita rezistentei si texturii lui.

Cu pensula plata Nastelle 148 aplic anticearcanul waterproof Atelier Paris CGA1, iar pe partea centrala a ochiului folosesc fardul cremos Atelier Paris ESCOR. In coltul exterior al ochiului aplic eyelinerul gel Atelier Paris ECHW cu pensula Nastelle 222, apoi luminez arcada cu pigmentul Cinecitta 66. Pigmentul pulbere de la Atelier Paris 44 il aplic pe zona centrala a ochiului. Cu o pensula pufoasa si cu paleta de farduri in 5 culori Atelier Paris T02, realizez trecerile si zona de umbra folosind nuanta a treia.

In coltul interior al ochiului aplic pigmentul pulbere ultraperlat Atelier Paris PPU36 si sub spranceana. Pe linia apei folosesc color gel Atelier Paris CGT, iar cu eyelinerul cake Atelier Paris conturez ochiul. Combin genele false smocuri Cupio marimea short in coltul interior, cu marimea mediu in coltul exterior si le aplic cu adezivul Atelier Paris. Pentru un efect de extra volum aplic si extensii de gene Glittero M.

Pentru o privire glamour, aplic eyelinerul lichid acrilic Atelier Paris, nuanta ELDIW. Cu pensula de la Nastelle 133 realizez conturarea fetei folosind paleta de contur de la Atelier Paris, iar cu aceeasi pensula aplic iluminatorul Illamasqua OMG si EPIC. Ca blush, folosesc nuantele PLE7P si PLE9P Atelier Paris.

Conturez buzele cu creionul LaCordi 08L si aplic rujul lichid Sleek Metallic Cooper.

Lasa-mi parerea ta despre acest machiaj in casuta de comentarii!

Cu drag,
Bilt Ionela Otica

4 comentarii

Anca / 05.01.2018 15:50

Machiaj Superb, felicitari Ionela :)

Oxana Novacovici / 05.02.2018 15:14

Buna, Anca! Iti multumim!

deea / 05.01.2018 22:18

Foarte frumos!

Oxana Novacovici / 05.02.2018 15:14

Iti multumim! O zi frumoasa!

Comenteaza