Smokey eyes în tonuri de maro

Scris in Tips & Tricks, Tutoriale VIDEO

09
Dec

Bună!
Numele meu este Oana Maria Borza și sunt make-up artist și formator al Școlii de machiaj Atelier Paris din Timișoara.

În video-ul de mai jos o să îți arăt pas cu pas cum realizez un machiaj smokey eyes în tonuri de maro cu farduri cremoase, pigmenți și eyeliner gel.

Modelul meu are tenul mixt, așa că aleg să folosesc o bază matifiantă, dar și una hidratantă. Baza antishine Atelier Paris ajută la normalizarea producției de sebum, nu conține grăsimi și protejează pielea, iar baza hidratantă BASE este de culoare verde, acoperă petele roșii, hidratând pielea. Folosesc fondul de ten antiage Atelier Paris, fluid, hidratant, cu o textură moale, conține particule reflectorizante care pot nivela ridurile. Pentru a obține o culoare potrivită tenului și pentru a-l uniformiza. combin nuanța 2NB  cu  4NB. Pentru a ascunde micile imperfecțiuni, folosesc fondul de ten stick Atelier Paris 3NB. Paleta corectoare Atelier Paris C-APC2 mă ajută să neutralizez aspectul cearcănelor. Sprâncenele le definesc cu creionul Cascade of Colours 105.

Pentru machiajul ochilor am ales să folosesc farduri cremoase Atelier Paris ca bază. Aplic prima dată fardul cremos ESCBZ, iar în colțul interior al ochiului ESCO. Pentru a da luminozitate, folosesc pe arcadă eyelinerul gel Atelier Paris EBW. Apoi fixez totul cu paleta Atelier Paris T26, iar pe arcadă, pentru luminozitate, primele două nuanțe din paleta de farduri T04. Conturez ochii modelului meu cu creionul Cascade of Colours 201. Pigmentul pulbere Mehron 203-BZ conferă machiajului ochilor o strălucire aparte. Mascara waterproof Atelier Paris redă efectul de alungire și volum.

Folosesc blush-ul pudră Atelier Paris PLE7P, care conferă machiajului o nuanță plăcută, strălucitoare, metalică și care se poate aplica în mai multe straturi.

Pentru ca machiajul să fie gata, conturez buzele cu creionul Cascade of Colours 324, apoi folosesc prima nuanță din paleta de rujuri Atelier Paris PAL03.

Sper că v-a plăcut video-ul de astăzi, iar dacă aveți orice întrebare, nu ezitați să îmi lăsați un comentariu.

Voi la ce ocazie ați purta acest machiaj?

Cu drag,

Oana Maria Borza, formator al Școlii de machiaj Atelier Paris, Timișoara.

nu sunt comentarii

Comenteaza