Make-up & Hair Transformations | Women’s Day

Scris in Events, Tips & Tricks, Tutoriale VIDEO

08
Mar
Ziua femeii 8 martie

Astazi este ziua ta! Oriunde te afli, orice varsta ai sau orice faci in acest moment, ne dorim sa iti transmitem un mesaj: Esti speciala, esti puternica, esti frumoasa! Esti importanta pentru oamenii din viata ta si aduci bucurie cu fiecare zambet!

Si noi, la randul nostru, am reusit sa aducem zambetul pe buzele a 8 femei deosebite, care au indraznit sa faca o schimbare radicala. Daca ar trebui sa descriem frumusetea, pentru noi, ea imbraca mai multe infatisari. Asta pentru ca frumusetea este diferita pentru fiecare persoana. Insa, putem spune cu siguranta ce au in comun femeile frumoase: incredere! Pentru ca atunci cand tu te simti bine in pielea ta, acest lucru va fi remarcat! Despre asta este vorba in proiectul nostru de 8 martie. Schimbari radicale care reusesc sa le ajute pe femei sa aiba mai multa incredere in ele!

Oxana Novacovici si Oana Maria Borza au pus in valoare trasaturile frumoase ale femeilor prin machiaj, iar Carmen Belcea ne-a demonstrat cum alegerile potrivite te pot ajuta sa te regasesti si sa fii impresionata de ceea ce vezi in oglinda!

Schimbarea mare nu este cea fizica, ci vine din interiorul fiecareia atunci cand se simte plina de incredere si puternica! Emotia noastra a fost enorma atunci cand asteptam reactiile celor 8 femei indraznete si ne-am bucurat nespus de mult ca rezultatul le-a ajutat pe fiecare din ele sa se simta mai frumoasa, diferita si isi recapete increderea in sine! Va multumim ca ati avut incredere ca noi sa facem aceasta schimbare!

Dragi femei, va dorim o primavara minunata, un 8 martie plin de zambete si soare! 

Cu drag, echipa Lectii de machiaj

6 comentarii

Oana / 08.03.2017 17:48

Super :)

Oxana Novacovici / 09.03.2017 09:36

:* Multumim!

Tamba Vasilescu Anieta / 10.03.2017 12:58

Wow! Transformari superbe! Sunteti niste profesionisti!

Oxana Novacovici / 14.03.2017 10:21

Iti multumim frumos pentru aprecieri! O zi faina!

Anca / 12.03.2017 10:23

Frumos proieca, superbe realizări! Felicitări!

Oxana Novacovici / 14.03.2017 10:22

Multumim, Anca! O zi frumoasa!

Comenteaza