Cum să realizezi un machiaj de seară în tehnica acuarelei

Scris in Tips & Tricks, Tutoriale VIDEO

26
Mar

Bună!

Mă numesc Ella și sunt make-up artist din 2012. Sunt din Reșița și am venit în 2014 la Timișoara, la apelul Oxanei. Recunosc, a fost cea mai frumoasă schimbare din viața mea! Este prima mea filmare și sper să-mi fie iertate micile greșeli. În prezent sunt make-up artist, cunoscută printre voi ca ”fata de la magazinul Atelier Paris ” ☺ și profa ce predă cursul de automachiaj.
Am ales să creez un machiaj mai îndrăzneț, în acuarelă pentru a da intensitate culorilor. Am ales albastru–mov pentru a pune în valoare ochii modelului meu. Buzele voluminoase au fost conturate într-o nuanță nude pentru a pune, în continuare, accentul pe ochi.

Am curățat tenul cu loțiune tonică. Am aplicat baza Eclat, bază ce hidratează și iluminează tenul. Am folosit anticearcăn din paleta corectoare C/APC2. Am ales fondul de ten waterproof 2NB pentru a obține rezistență și acoperire. Am uniformizat totul cu ajutorul pensulei mele „minune” pentru fond de ten de la Make Up For Ever. Am conturat fața cu ajutorul corectorului cremos C/C1 și am fixat totul cu pudră translucidă PLMN. Am aranjat sprâncenele cu gelul AQUA BROW nr. 25 de la Make Up For Ever și am corectat cu fondul de ten cremos HD de la MEHRON în nuanța LT1.

Am realizat machiajul pe bază de acuarele și am aplicat F11 pe arcadă, pleoapa mobilă și F3B deasupra pliului.
Am folosit pigmentul cinecitta 66 sub sprânceană și în colțul intern al ochiului. Am aplicat deasupra pliului din paleta de farduri T27 pe rând de la închis la deschis a 2-a, a 3-a și a 4-a nuanță pentru un rezultat curat și bine estompat. Pe pleoapa mobilă am fixat cu SP13 (SP este combinație de pigment și glitter).
Am continuat în colțul extern, din nou, cu fardurile 2, 3 și 4 din paleta de farduri T27 pentru a crea umbră. Am continuat din exterior un pic spre interior cu a 4-a nuanță din T09. Am folosit eyeliner-ul negru de la Make Up For Ever pe pleoapa superioară pentru conturarea și evidențierea ochiului și apoi pe linia apei pentru evidențiere și pentru rezistență. Am continuat cu partea de jos, am aplicat acuarelele F02 (în colțul intern) și F15 pe restul suprafeței și am blenduit în jos pentru un efect smokey. Am fixat în colțul intern cu ultra pigmentul PPU36, iar pe zona închisă am aplicat a-3a și a-4a nuanță din T09 și pe margini pigmentul cinecitta 66.
Am aplicat gene smocuri de la Cupio, mărimea Short și Mediu, folosind adezivul de la Atelier Paris .
Am conturat pomeții cu PR11 și am folosit pe post de blush PR10. Apoi am iluminat pomeții, nasul, bărbia și buza superioară cu iluminatorul PLE1P. Am conturat și umplut buzele cu creionul de la Cascade of Colours 314 și am aplicat prima nuanță din paleta de rujuri PAL01.
Am fixat la final cu spray–ul fixator de la Mehron–Barrier.
Și gata machiajul! ☺
Sper să vă placă! Aștept întrebările voastre în comentariile acestui post!

6 comentarii

marga says:

Buna Ela,ce pensule ai folosit?(in special cea pentru corectarea sprancenelor)
Multumesc!

Ella says:

Bună Marga .
Pentru corectarea sprâncenelor am folosit pensula de anticearcăn de la Nastelle . În general folosesc pensule de la Nastelle , Make-up for Ever , Wobs , Roubloff (le găsești pe site-ul nostru pe majoritatea dintre ele ) :) O zi frumoasă

Laura says:

Buna Ella! Imi poti spune te rog ce culoare are acuarela F3B pe care ai folosit-o deasupra pliului?

Ella says:

Bună Laura . Acuarela F3B este bej (culoarea pielii) , este cunoscută și sub numele de acuarelă fond de ten , tocmai pentru că are culoarea pielii și poate fii folosită oriunde pe față pentru corecție :)

Laura says:

Superb! Curat si frumos ! O sa încerc cat de curand

Ella says:

Îți mulțumesc :) Și mult spor ! Să ne trimiți și nouă pe email rezultatul tău :D
O zi frumoasă să ai !

Comenteaza