Machiaj de Revelion în texturi waterproof

Scris in Tips & Tricks, Tutoriale VIDEO

30
Dec
machiaj revelion

Salut! Oxana Novacovici sunt.

În noaptea dintre ani, orice femeie trebuie să se simtă frumoasă și strălucitoare, iar machiajul purtat să scoată în evidență și să pună în valoare trăsăturile.
Pentru inspirație, o să îți prezint în video-ul de mai jos un machiaj perfect pentru Revelion, care sunt pașii pentru a-l reproduce și tu, dar și ce produse folosesc.

Primul pas constă în aplicarea bazei de machiaj. Pe partea centrală a feței folosesc baza Eclat Atelier Paris, care hidratează foarte bine tenul, luminează și estompează micile imperfecțiuni ale tenului, iar pe laterale folosesc baza iluminatoare Stage. În continuare, aplic fondul de ten Antiage nuanța 3NB Atelier Paris pe partea centrală, iar pentru laterale aleg să combin fondul de ten Antiage nuanța 6NB Atelier Paris cu fondul de ten Waterproof nuanța CV2 Atelier Paris, pentru că modelul are un ten măsliniu. Pentru a da mai multă luminozitate, aplic corector în zona ochilor și pe partea centrală a feței.

Pe zonele de volum ale feței folosesc iluminator cremos pentru mai multă luminozitate, iar pentru a intensifica zonele de umbră, folosesc corectorul cremos C-C1 Atelier Paris. Pudra minune care îmi place foarte mult și pe care o aplic este Pudra minerală MIA. Poate fi folosită ca și fond de ten, anticearcăn și iluminator, nu dă aspect de ten gras, ci doar iluminează frumos pielea. Conturez fața cu a treia nuanță din paleta de farduri T26 Atelier Paris peste corectorul cremos.

Machiajul ochilor îl încep prin aplicarea pe arcadă a eyeliner-ului gel waterproof EIW Atelier Paris, fixând cu pigmentul pulbere PP21 Atelier Paris. Trasez cu creionul de ochi 201 Cascade of Colours linia de direcție la baza genelor pleoapei mobile inferioare, continuând cu ajutorul ei și linia de tuș pe pleoapa mobilă, după care definesc pliul pe arcadă. Adaug în continuare umbră și intensitate liniei, estompând marginile creionului. Fixez umbra cu a cincea nuanță din paleta de farduri T05 Atelier Paris, care este și una din preferatele mele. Cu a doua nuanță din paleta T03S Atelier Paris fac trecerea în pigmentul Atelier Paris PP21. Pe toată pleoapa mobilă aplic eyeliner gel Atelier Paris. În colțul interior al ochiului aplic o combinație de pigment și glitter Atelier Paris în nuanța SP03. În continuare folosesc pigmentul 203-TP de la Mehron, o nuanță foarte pigmentată. Pe zona dintre pigmentul SP03 și 203-TP, folosesc pigmentul de la Mehron în nuanța Champagne 203-CA, care are o textură fină și mătăsoasă. Trasez linia de tuș care unește machiajul pleoapei cu arcada folosind eyeliner Cake Atelier Paris. Atât în partea de jos a pleoapei, cât și pe conjunctură, aplic fardul cremos ESCBZ Atelier Paris, fixând cu a cincea nuanță din paleta T05 Atelier Paris, aplicând mai mult pe colțul exterior.

Pentru sprâncene folosesc prima nuanță din paleta T10 Atelier Paris. Cu pensula Mia nr. 5  aplic rimelul pe sprancene. Conturul buzelor îl realizez cu ajutorul unui creion de buze de la Miss Claire, nuanța L093, dar și creionul LaCordi 315 la colțul exterior al buzelor. Intensific puțin sculptarea pentru ca machiajul meu să fie gata.

Sper că îți este de folos acest tutorial și te invit să îmi lași părerea ta sinceră despre machiaj într-un comentariu. De asemenea, dacă o să îl reproduci și tu, nu ezita să îmi trimiți poze.

Un an nou fericit!

 

Cu drag,

Oxana Novacovici.

4 comentarii

Ramona / 01.01.2017 19:07

SUPERB!!!!

Oxana Novacovici / 05.01.2017 09:51

Mulțumim, Ramona!

Alexandra / 18.02.2017 22:38

Superb machiaj. Pentru acuarela atelier paris cum se umezește pensula? Cu apa și după pusa pe șervețel sa absoarbă apa din pensula? Sau cu spray de fixare?

Oxana Novacovici / 20.02.2017 13:36

Buna, Alexandra! Multumim mult pentru apreciere!
Poți opta pentru ambele variante. Intr-adevar, daca umezesti pensula cu apa, trebuie sa o pui putin pe servetel pentru a absorbi excesul. Iar daca folosesti spray de fixare, ai grija sa nu pui prea mult. Textura acuarelei trebuie sa fie cremoasa, astfel se va crapa. Te pupam, o zi frumoasa!

Comenteaza