Machiaj de primăvară | Swing into Spring

Scris in HOW TO, Tips & Tricks

17
Apr
Machiaj_primavara_Lectiidemachiaj

Hello, beauty!

Începe primăvara cu un machiaj romantic, în nuanțe de roz și profită de culorile vibrante care scot în evidență orice look! Dacă vrei să iei o pauză de la machiajele în nuanțe pământii și reci, atunci încearcă să reproduci acest machiaj, realizat de Codruța Maria, makeup artist Lecții de machiaj. Poate fi purtat cu ușurință la un eveniment de zi, la banchet sau chiar la petreceri în serile călduroase.

Pentru realizarea machiajului, Codruța a aplicat fondul de ten cu efect lifting Paese cu o pensulă sintetică Nastelle 401, după ce tenul a fost curățat și hidratat cu baza Atelier Paris. Pentru o acoperire ușoară a cearcănelor, makeup artistul a folosit anticearcănul Ultra HD Make up For Ever, în nuanța R32 Peach Beige, apoi a fixat totul cu pudra pulbere Illamasqua. Sculptarea tenului a fost realizată cu gelul Illamasqua și pensula sintetică Nastelle 403, iar iluminatorul Daze a scos subtil în evidență zonele de lumină. Deși pe vremuri se foloseau fructe roșii pentru a oferi un blush natural al pomeților, acum pata de nuanță roz a fost pusă cu blush-ul Hussy de la Illamasqua, pe care îl considerăm un must have în orice trusă de machiaj.

Machiajul ochilor, deși delicat, a fost realizat cu produse rezistente, precum pigmentul cremos Emerge Illamasqua, aplicat pe toată suprafața pleoapei superioare cu o pensulă sintetică plată. Fardurile trebuie alese cu grijă; recomandăm să nu fie prăfoase, altfel riști să pătezi întregul machiaj. De aceea, Codruța a ales să folosească paletele în 5 culori Atelier Paris, T16 și T19 pentru a scoate în evidență ochii modelului. Pensulele Nastelle pentru blending din păr de capră și veveriță pot fi un ajutor de nădejde pentru un machiaj curat. Pigmentul Champagne de la Mehron dă un plus de strălucire machiajului, iar mascara Raven intensifică ușor privirea. Sprâncenele au fost conturate cu paleta TE30 Atelier Paris.

Cum ți se pare acest look și ce machiaje care te duc cu gândul la primăvară ai realizat până acum? Lasă-ne părerea ta printr-un comentariu!

Mai mult, avem o SURPRIZĂ pentru tine!

În perioada 17-21 aprilie, produsele preferate de makeup de la brandurile Nastelle, Illamasqua, Atelier Paris, Mehron și multe altele, sunt la promoții de până la 40%!

Click AICI ca să descoperi toate ofertele!

 

5 comentarii

Cristine / 17.04.2019 19:13

Mii de multumiri pt toate informatiile care sunt foarte utile

Oxana Novacovici / 02.05.2019 09:13

Ne bucuram ca iti este util articolul! O zi frumoasa!

Oana Alexandra Iliescu / 22.04.2019 12:35

Bună ziua… Filmulețul nu l avem atașat aici?

Oxana Novacovici / 02.05.2019 09:14

Buna, Oana! Nu a fost realizat si tutorial video pentru acest machiaj. O zi frumoasa!

Oana / 31.03.2020 22:20

Ar fi fost mai folositor sa fie cu poze. Probabil specialiștii știu ce citesc, eu nu :)

Comenteaza