Machiaj creativ in 6 pasi simpli | Oxana Novacovici

Scris in HOW TO, Makeup NEWS, Tips & Tricks

11
May
Machiaj creativ - Oxana Novacovici

 

1. Se acopera sprancenele cu silicon. Se foloseste pudra HD Atelier Paris, se aplica fond de ten waterproof FLWBLU Atelier Paris, combinat cu corector cremos C-CA2 Atelier Paris, revedind apoi cu un strat de pudra HD. Pe ten se aplica fondul de ten waterproof FLW3NB Atelier Paris.

Pasul 1

2. Se acopera sprancenele din nou cu fondurile de ten FLWBLU si FLW2NB. Se lumineaza partea centrala a fetei si zona superioara a pometilor. Se aplica anticearcan fluid Atelier Paris in zona ochilor.

Pasul 2

3. Se contureaza pleoapa mobila de jos si se aplica, de la pliu in sus pe arcada, acuarela F15 Atelier Paris. Se estompeaza in degrade.

SBS6-3

4. Se aplica eyeliner gel EIW Atelier Paris in coltul interior. Pe mijlocul pleoapei se aplica fardul cremos ESCSAO Atelier Paris, iar in coltul exterior, fard cremos ESCWBZ. Se fixeaza cu pudra perlata SP03 Atelier Paris. Coltul exterior se fixeaza cu paleta de farduri T15 si T14 Atelier Paris.

Pasul 4

5. Acuarela neagra se fixeaza cu ajutorul fardului negru din paleta T03S si se estompeaza in sus cu auriul din paleta T14. Pe zona sprancenelor se aplica o solutie de mixare – pigment auriu PP17 in combinatie cu PP12.

pasul 5

6. Se face sculptarea si iluminarea fetei. Pe mijlocul buzei se aplica acelasi mixaj de pigmeti folosit la pasul 5. Se aplica mascara MN Atelier Paris.

Pasul 6

2 comentarii

timea / 22.05.2017 08:29

buna :) eu as avea o itrebare dar nu este la acest video…Nu imi dau seama unde am gresit. Am folosit baza eclat + fond de ten waterproof , pudra hd, si farduri toate atelier paris. Toate fardurile si inclusiv eyeliner-ul efectiv au curs dupa 4 ore.
multumesc frumos

Oxana Novacovici / 30.05.2017 12:43

Buna, Timea! Ne poti da mai multe detalii? Cum anume „au curs”? Ai folosit baza eclat si pe pleoape? Ce fel de ten a avut clienta ta?

Comenteaza