Get the look | Smokey eyes intens

Scris in Tips & Tricks

17
Oct
smokey eyes intens

Toamna și-a făcut deja simtiță prezența, iar noi încercăm să lăsăm nuanțele vibrante la o parte și să punem accentul pe machiajul în nuanțele specifice anotimpului, marouri calde sau reci, aurii, ruginii sau accente intense de negru.

Pentru perioada aceasta ți-am pregătit un look intens, smokey eyes, creat de Codruța Maria, brow & makeup artist Lecții de machiaj, pe care îl poți recrea și tu!

Primul pas pentru un machiaj reușit este, bineînțeles, hidratarea! Anul aceasta am adus sub „acoperișul” Lecții de machiaj un brand axat foarte mult pe skin care, Beauty Drugs. Produsele ne-au fascinat de la prima utilizare și nu lipsesc din rutina tuturor makeup artiștilor LDM.

După ce a demachiat tenul, Codruța a folosit serul cu acid hialuronic Beauty Drops. Bonus tip: recomandăm aplicarea serului cu acid hialuronic pe tenul umezit cu apă termală. Conturul ochilor îl hidratăm cu un alt produs wow de la Beauty Drugs, crema de ochi cu extract de melc, iar pe buze folosim balsamul intens hidratant Stage.

Pentru că modelul are tenul uscat și deshidrat, Codruța a folosit baza Hydra Veil de la Illamasqua, pentru un plus de hidratare, produs sub formă de gel, cu un complex de Vitamina C și B3.

Ca look-ul să își aspectul fresh și natural, Codruța a aplicat crema cu particule strălucitoate Strobbling de la Beauty Drugs, după care a aplicat fondul de ten Skin Base Illamasqua și anticearcănul din aceeași gamă, Skin Base. Înainte de fixare, makeup artistul realizează conturul cremos cu ajutorul gelului Silhouette, blush-ul Color Veil și nu în ultimul rând, iluminatorul lichid Atelier Paris. Pudra liberă de la Illamasqua și paleta de contur CKPJ de la Atelier Paris fixează întregul machiaj.

Ne dorim ca firele de sprâncene să rămână fixate până la demachiere, alegem mascara transparentă Illamasqua, după care umplem golurile din sprâncene cu ajutorul gelului Awe de la Illamasqua. Iar pentru o fixare mai bună a gelului, Codruța a folosit paleta pentru sprâncene de la Forever 52, pe care o găsești în shop-ul nostru online. Machiajul pleoapei a fost realizat cu ajutorul produselor rezistente pe bază de eyeliner. Un alt produs vedetă al acestui machiaj a fost paleta Elemental Illamasqua. În completarea machiajului, Codruța a folosit produsele Opal Effect 240 și 241 de la Paese, paleta T22 de la Atelier Paris. La final, pentru intensificarea look-ului, Codruța a aplicat eyelinerul Illamasqua și mascara Raven pe gene, împreună cu genele Silk Cupio.

machiaj de toamna smokey eyes intens

Sperăm să te inspire în următoarele machiaje! Cum ți se pare machiajul? Lasă-ne comentariu, iar dacă îl reproduci și tu, nu uita să ne trimiți poză! Sperăm să te inspire în următoarele machiaje!

nu sunt comentarii

Comenteaza