Cum să aplici gene de tip bandă

Scris in Makeup NEWS, Tips & Tricks

13
Mar


Salut!
Acum ceva timp, am filmat primul clip sponsorizat de Cupio, pentru a prezenta modul de aplicare a genelor bandă. Astăzi îl veţi vedea şi voi, în cazul în care nu urmăriţi pagină mea personală sau a celor de la Cupio.
Genele bandă reprezintă o variantă rapidă de a ne accentua privirea, iar eu apelez la ea atunci când am nevoie de genuțe rapid.
Sunt foarte multe modele din care puteţi alege, în funcţie de ceea ce doriţi să obţineţi. Pot fi în formă alungită sau rotunjită, pot fi naturale sau mai dense, alegerea este a voastră. Pentru clip, eu am ales 4 modele purtabile zi de zi, ultimul model fiind cel mai dens şi cu firele mai lungi.
Primele două modele de gene aplicate sunt gene pentru jumătatea exterioară a pleoapei. Eu iubesc acest tip de gene! De fiecare dată când le port, nimeni nu observă că sunt false, arată foarte natural. Sunt şi cele mai uşor de aplicat, în special atunci când sunteţi la început. Eu am folosit modelul N318 si apoi modelul N325. Le-am aplicat cu ajutorul pensetei pentru gene bandă ST 15.

Următoarele două modele aplicate sunt de tip bandă întreagă, respectiv modelul N 327 si N 323 . Vă sugerez să treceţi la acest nivel după ce aţi încercat unul dintre modelele precedente, că să vă acomodaţi. Cele de tip bandă întreagă sunt mai greu de purtat în cazul în care nu sunteţi obişnuite pentru că le observaţi în colţul interior însă privirea este mai expresivă şi mai senzuală datorită lor.
Sunt două tipuri de adezive de la Cupio pe care le puteţi folosi, aşa cum am precizat şi în clip: alb (care devine transparent, iar în cazul în care nu mânuiţi bine geana, nu se observă atât de tare) sau negru (care pătează machiajul în cazul în care v-a scăpat geana mai sus de baza genelor). Truc: îl lăsaţi să se usuce după care faceţi mişcare du-te vino pe pată cu o perie de tip rimel- Nastelle 142). Din experienţă mea, cel negru are un grad de rezistenţă mai mare decât cel alb, aşa că dacă ştiţi că aveţi ochii mai umeziţi sau că se întâmplă să lăcrimaţi pe parcursul zilei, vi-l recomand pe cel negru.

Aveţi grijă să vă alegeţi gene din fir natural, pe bandă de silicon, sunt cele mai comode. Altfel, riscaţi să vă pară că aveţi umbrele deasupra ochilor (cu siguranţă aţi văzut pe stradă persoane cu astfel de gene).

Eu vă recomand cu tot dragul genele Cupio, sunt de calitate şi au un preţ accesibil pentru noi toţi. Eu le folosesc atât pentru mine, cât şi la şedinţe foto şi cliente, fie că sunt de tip bandă sau de tip smoc.
Aştept întrebări, în cazul în care nu am reuşit să acopăr în totalitate ce vă interesează. Orice feedback e binevenit!
Vă mulţumesc pentru vizionare şi vă urez o zi plină de zâmbete sincere ♡

Andra Popescu

7 comentarii

Natalia / 13.03.2016 17:47

Mia placut mult e super

Oxana Novacovici / 09.08.2016 15:29

Multumim, Natalia!

Loredana / 13.03.2016 22:05

Super!Mhltumim mult pentru filmulet <3

Oxana Novacovici / 09.08.2016 15:31

Cu mare drag, Loredana! Noi iti multumim pentru ca ne urmaresti!

Ramona / 02.04.2016 09:52

Foarte clar, precis, prezentat.

Oxana Novacovici / 09.08.2016 15:31

Multumim, Ramona!

Ursu Tania / 27.05.2016 11:17

Atentie la cat de des aplicati gene false pentru ca au si dezavantaje: http://frumusetelaborcan.blogspot.ro/2016/03/aplicarea-de-gene-false-are-si.html

Comenteaza