Cum să alegi fondul de ten Atelier Paris potrivit

Scris in HOW TO, Tips & Tricks

27
Mar
Fond de ten Atelier Paris Romania

Hello, beauty! Sunt Cristina Paraschivu, blogger Lecții de machiaj și sper ca acest articol să te ajute să îți alegi online fondul de ten potrivit de la Atelier Paris, dacă nu ai posibilitatea să îl testezi în magazin. Dacă citești articolul până la sfârșit, am pregătit și o surpriză pentru tine.

Ce semnificație au nuanțele fondurilor de ten Atelier Paris?

Poate ai observat că toate fondurile de ten au aceleași cod ca și nuanțe, iar acest lucru te poate ajuta în alegerea corectă a mai multor texturi. De exemplu, 2NB indică aceeași nuanță și pentru fondul de ten Waterproof, și Anti Age sau Airbrush, diferând bineînțeles, textura. Cu ajutorul numerelor îți poți da seama cât de deschis sau închis este fondul de ten. Cele mai întâlnite nuanțe în zona noastră sunt de la 1 la 6, unde 1 este cel mai deschis și 6 este închis. Subtonul este definit astfel:

NB – Natural Beige (gri-masliniu)
B – Beige
Y – Yellow (galben)
A – Apricot (piersiciu)
O – Ocru (roșiatic)

În funcție de tipul tenului tău, poți alege unul din produsele:

Fond de ten Waterproof Atelier Paris
Îl putem declara cu ușurință „produsul vedetă” Atelier Paris, fiind folosit de foarte mulți traineri și makeup artiști din întreaga lume, dar și pentru auto machiaj. Este rezistent la apă, deci poate fi folosit cu succes în machiajul de mireasă, pentru că… rezistă chiar și la lacrimi de bucurie. Sebumul se absoarbe ușor datorită conținutului de silicon și al uleiurilor volatile, iar efectul este unul matifiant, perfect pentru tenul gras sau mixt. Înainte de utilizare, tenul trebuie hidratat în profunzime. Produsul este HD și se găsește în două cantități; 30 ml și 100 ml.

Fondul de ten Anti Age Atelier Paris
Deși denumirea fondului de ten este Anti Age, acesta poate fi folosit atât pe tenul matur, cât și pe tenul uscat sau normal. Acoperirea lui este mai mică față de cea a fondului de ten Waterproof, însă poate fi stratificat cu ușurință. Tenul matur și uscat pot avea zone de iritații, iar fondul de ten Anti Age ajută la calmarea lor (conține pudre organice). Efectul obținut este unul de lifting și iluminare, perfect pentru orice vârstă.

Fondul de ten Airbrush Atelier Paris
Nu multă lume știe că acest fond de ten poate fi aplicat și cu pensula, nu doar cu aerograful, pentru un look light & glowy. Este foarte fluid și are o acoperire mică, fiind perfect pentru persoanele cu tenul fără imperfecțiuni. Se poate stratifica ușor, ceea ce îi oferă un efect long-lasting, dar natural.

Surpriza promisă este că pe 28 martie TOATE produsele Atelier Paris sunt la promoție de 25%! Doar pentru 24 h, așa că fii pe fază! Link AICI.

Tu ce fond de ten ai încercat până acum? Lasă-ne un comentariu și spune-ne părerea ta, dacă te-a ajutat acest articol.

nu sunt comentarii

Comenteaza