Cum arată 100 de ani de frumusețe românească!

Scris in Makeup NEWS, Tips & Tricks, Tutoriale VIDEO

18
Feb

Salut,
Oana Maria sunt și îți voi vorbi despre proiectul meu de suflet, realizat împreună cu o echipă minunată!
Ideea proiectului 100 years of beauty România, a plecat de la conceptul 100 years of beauty, realizat în diferite ţări cu specificul fiecăreia.

Am apreciat mereu frumuseţea şi unicitatea stilului românesc, diferit de cel american care fiind foarte mediatizat a reuşit să se impună în viziunile multor oameni. Din punctul meu de vedere poporul român a fost, este şi va fi mereu o sursă nemărginită de inspiraţie, care merită explorată şi prezentată lumii. Aşadar am hotărât că este momentul să punem în valoare stilul autentic al frumoaselor noastre românce, care s-a remarcat o dată cu trecerea anilor.

A urmat partea de documentare care a durat câteva luni şi apoi formarea unei echipe. Am ales să colaborez cu oameni talentaţi, pasionaţi şi dornici de afirmare: hairstylist Seiche Julian, video&video editor Spiridon Nicoleta, Music editor Andrei Bitiusca.

Bineînţeles că aveam nevoie şi de o vedetă a întregului material, motiv pentru care am ales-o pe Ioana Chiper, o româncă autentică. Pasul următor l-a reprezentat stabilirea detaliilor pentru fiecare decadă în parte şi bineînţeles munca propriu zisă: filmările, machiajul, hairtsyling-ul, partea de editare video şi audio. Astfel a luat naştere 100 years of beauty România care sperăm să va placă şi să facă cât mai cunoscut stilul românesc.

Te invit să îmi spui părerea ta despre acest video  într-un comentariu mai jos, care dintre imaginile prezentate ți-au atras mai mult privirea și sper să te inspirăm în munca ta cu minunatele noastre femei și  de ce nu, să îți faci si tu  un proiect personal drag sufletului tău.

Cu drag,

Oana Maria

un comentariu

Cecilia / 18.02.2016 12:05

Super, frumos surprinsi anii evolutiei in frumusetea romaneasca!

Comenteaza