7 idei de cadouri perfecte pentru Craciun

Scris in Makeup NEWS, Tips & Tricks

08
Dec
LdM_Craciun

7 idei de cadouri perfecte pentru Craciun

Buna! Sunt Cristina Paraschivu, blogger Lectii de machiaj.

Ti s-a intamplat vreodata ca in ultimele zile dinaintea Craciunului sa alergi prin magazine in cautarea cadourilor perfecte pentru cei dragi? Toata magia sarbatorilor si ocazia de a te bucura de tot ce e frumos in jurul tau, paleste in fata nedumeririi, cursei contra timp si lipsei ideilor de cadouri pe care sa le daruiesti anul acesta.

Recomandarea mea este sa alegi calea mai usoara, in care iti prepari o cafea gustoasa, te asezi in fotoliul confortabil, deschizi laptopul si incepi cautarile in magazinele online preferate. Astfel, drumul catre ele va fi doar la un click distanta, nu la cativa km. Poti compara mult mai usor preturile, poti profita de reducerile de sezon si salvezi mult timp. Este atat de usor, mai ales ca produsele iti vin chiar la tine acasa prin curier!

Asa ca, inspirata de spiritul sarbatorilor, am facut o lista de cadouri pe care daca le oferi, nu poti da gres!

1. Beauty Box. Ce femeie nu ar aprecia si nu s-ar bucura de o cutie intreaga de produse numai pentru ea? Poti face acest cadou fara sa cheltui foarte mult bani. Cumpara o cutie frumoasa cu elemente de sarbatori, dar in acelasi timp feminine (fulgi, glitter), la Jumbo gasesti o multime la preturi foarte accesibile! Apoi alege trei, patru produse de machiaj si ingrijire personala de care oricine ar avea nevoie. Exemplu:

• Un creion de buze Cascade of Colours
• Un gel de sprancene Boys’N Berries
• O crema iluminatoare Stage

• Un fard de ochi Atelier Paris

2. “Your hair is 90% of your selfie!”. Asa ca, un produs pentru coafarea parului este mereu o alegere buna! Cei de la Visuel.ro creeaza obiceiuri frumoase si iti ofera o gama larga de produse. Recomandarea mea: 

• Ondulatorul conic
• Placa de intins parul 

3. Pijamale si papuci de casa cu motive de Craciun. In aceasta perioada, in majoritatea magazinelor cu articole de imbracaminte gasesti cele mai pufoase, calduroase si frumoase pijamale, atat pentru femei, barbati, cat si pentru copii! Pijamalele sunt, din punctul meu de vedere, perfecte pentru a fi oferite cadou in orice perioada a anului, fiind foarte utile si care iti ofera aceea senzatie de confort. 

bodenusa.com

bodenusa.com

debenhams.com

debenhams.com

4. Coffee Box. Sigur ai cel putin un prieten coffee junkie caruia ai putea sa ii faci cadoul perfect de Craciun! La fel ca si beauty box, alege o cutie frumoasa, apoi umple-o cu orice este legat de cafea! O cana cu un citat frumos, un termos pentru o cafea fierbinte, fursecuri, cafea, sirop, ciocolata si multe altele. Poti face acelasi lucru si pentru iubitorii de ciocolata calda sau ceai.

pinterest.com

pinterest.com

5. Daca vrei sa faci un cadou unei persoane care iubeste tot ce inseamna art & craft, un tablou de tipul DIY, pictura pe numere, poate fi alegerea potrivita, mai ales ca vine la pachet cu toate accesoriile necesare si este potrivit oricarei varste!

relaxareprinculoare.ro

relaxareprinculoare.ro

6. Unei persoane dragi care este mai mereu ocupata, ofera-i cadou o zi la spa, ca sa se relaxeze si sa fie rasfatata!

7. Ofera-ti tie un cadou! Pentru ca meriti si te gandesti mereu si la cei din jur, ofera-ti si tie ceva ce iti doreai de mult timp; fie ca este o vacanta, un produs de machiaj, o pereche de pantofi sau chiar o felie din prajitura preferata, dar deloc dietetica! 

Adauga o nota personala fiecarui cadou pe care il oferi, daruieste din toata inima si bucura-te de sarbatori alaturi de cei pe care ii iubesti! 

Cu drag, 
Cristina Paraschivu

un comentariu

Maracine Roxana says:

MakeUp

Comenteaza