5 trenduri în machiaj toamna aceasta

Scris in Tips & Tricks

24
Oct
5 trenduri in machiaj

Hello, beauty! Sunt Patriis Morenci, blogger Lecții de machiaj și astăzi îți voi povesti despre trendurile în machiaj care se poartă toamna aceasta!

În fiecare an, când toamna se instalează, ador să-i îmbrac culorile, să port cele mai cozy pulovere, iar ceaiurile sunt la ordinea zilei. În afară de aceste obiceiuri, o schimbare se întamplă și în rutina mea de înfrumusețare.  De la hidratarea tenului, până la produsele de machiaj pe care îl aplic pe ten. Odată cu venirea frigului, tenul devine mult mai sensibil, mai deshidratat și trebuie să-i acord o atenție specială. Cu makeup-ul treaba stă altfel, trend-urile se schimbă și încerc să țin pasul cu ele. Așa că astăzi ți-am pregătit o selecție de 5 trenduri în machiaj pentru toamna aceasta! Te invit să îți pregătești un cappuccino sau ceaiul preferat și să parcurgem împreună acest articol.

1.Skincare first, makeup second

Probabil că toată lumea știe, dar întodeauna îmi place să spun că dacă nu ai grijă de tenul tău, machiajul nu va arăta cum îți dorești, iar rezistența lui și aspectul fresh scad considerabil. Folosește produse cu ingrediente benefice tipului tău de ten și nu uita, healthy skin is always in! Îți recomandăm să încerci gama de produse Beauty Drugs!

 2.Bold lips and red wine

Deoarece trebuie să savurăm orice clipă a acestui anotimp, pot spune că da, trebuie să îi purtăm culorile! Fie că alegem să purtăm nuanțele clasice de ruj roșu sau optăm pentru cel mai închis burgund, amandouă ne vor trimite cu gândul la vinul roșu pe care-l savurăm într-o seară de toamnă ploioasă. Rujurile Illamasqua sunt ideale pentru orice tip de machiaj. Vezi AICI toate produsele pentru machiajul buzelor.

3. Bushy brows

Trendul acesta a ajuns direct de pe podiumurile celor mai mari case de modă, la noi în rutina de make-up. Le poți fixa cu diverse produse special destinate sprâncenelor sau cu un săpun cu glicerină! Cu toate acestea, nu trebuie să le neglijăm. Sprâncenele bine definite îți scot în evidență frumusețea naturală, așa că fie alegi să mergi pe mâinile unui profesionist, fie te pensezi acasă cât se poate de natural. Câteodată nici nu mai ai nevoie de un machiaj complex deoarece sprâncenele aranjate sunt cheia unui look reușit. Încearcă mascara pentru sprâncene Illamasqua!

 4. Gold everywhere

După mine, culoarea care descrie cel mai bine toamna este auriul! Culoarea pe care o vedem în orice, în răsărituri târzii și apusuri, în accesorile pe care le asortăm conform vremii și nu în ultimul rând, în fiecare frunză și rază de soare. Este de ajuns să menționez că auriul complementează orice tip de ten? De asemenea, auriul oferă lumizonitate tenului și poate fi asortat la orice ținută, fie ea all black sau all white. Cromatica machiajului include deja clasicele nuanțe ale pământului, hai să le facem să strălucească! ALege produsele preferate din SHOP!

5. Lashes

Nu în ultimul rând, genele au fost mereu IN! Fie că sunt genele tale naturale și ai folosit mascara pe ele, fie că folosești extensii de gene sau gene false (bandă sau smocuri), ele complementează orice look și îi oferă un aspect intens, dramatic! Pot fi folosite la diverse look-uri, chiar și la cele mai simple, adăugând volum machiajului.

Care este un trend MUST HAVE pentru tine? Lasă-ne un comentariu!

nu sunt comentarii

Comenteaza