10 pensule sub 50 lei

Scris in Tips & Tricks

09
May
LDM_banner_blog

Hei! Sunt Patricia Morenci, blogger Lecții de machiaj.

De obicei, când ne gândim la pensule profesionale de machiaj, avem impresia că acestea sunt instrumente foarte scumpe și pe care, dacă nu plătim foarte mulți bani, nu sunt de calitate, se strică repede sau nu își fac treaba cum trebuie.

Vreau să distrug mitul că orice e scump e bun și orice e ieftin este de proastă calitate. Calitatea unei pensule nu constă doar în culoarea, designul și numele pensulei. Ci în firul de păr folosit, în calitatea lipiciului aplicat pentru a susține părul și în forma ei pensulei.

Astăzi vreau să îți prezint 10 pensule de calitate, care sunt must have în trusa unui makeup artist sau pasionat de makeup și pot fi achiziționate cu un buget restrâns!

 

1. Pensula din păr sintetic pentru fard Nastelle 410

Confecționată din fire sintetice de taclon, pensula N410 este ideală pentru aplicarea și estomparea fardului în pliu, a tint-urilor sau gelurilor lichide.

PREȚ: 32 LEI

 

2. Pensula teșită Valeri-D nr. 6

Cu ajutorul pensulei NR.6 de la Valeri-D poți creea look-uri inedite. Fiind fabricată din păr natural de capră, este ideală pentru aplicarea fardului la baza genelor sau umplerea sprâncenelor cu ajutorului unui fard.

PREȚ: 25 LEI

 

3. Pensula pentru corector sau fard Nastelle 411

Știm cât de greu este să aplici corector în zona nasului, de aceea Nastelle a creat o pensulă perfectă pentru aplicarea corectorului în detalii mici, N411. Cu ajutorul ei putem aplica și estompa în același timp corectorul în zonele mai greu accesibile. De asemenea, pensula se poate folosi și pentru a estompa fardul de pleoape.

PREȚ: 34 LEI

 

4. Pensula plată VO06 Roubloff

Părul sintetic al pensulei VO06 de la Roubloff este perfect pentru aplicarea texturilor cremoase, în special rujul. Forma sa compactă asigură aplicarea precisă a oricărui ruj sau gloss de buze. Pensula mai poate fi folosită și pentru aplicarea gelului pe pleoapa mobilă sau pentru curățarea zonei buzelor sau a sprâncenelor cu ajutorului unui corector.

PREȚ: 41 LEI

 

5. Pensula pentru eyeliner KR00 Roubloff

Subțire, micuță și din păr sintetic. Cam așa aș descrie pensula care asigură o trasare exactă a eyelinerului. Cu ajutorul ei poți trasa o linie delicată și discretă, sau poți crea cel mai rock eyeliner.

PREȚ: 35 LEI

 

6. Pensula pentru iluminator Nastelle 406

Iluminatorul a devenit un trend mondial acum câțiva ani și încă este folosit în exces. Pe piață au apărut deja nenumărate tipuri de iluminatoare unele mai strălucitoare ca altele. Cele mai căutate fiind cele lichide. Pensula N406 te ajută să estompezi orice tip de iluminator în piele, inclusiv cel lichid, fiind confecționată din păr sintetic.

PRET: 46 LEI

 

7. Pensula pentru sprâncene Nastelle 337

Cu siguranță un must-have pentru multe dintre noi. Pensula N337 este o pensulă ideală pentru conturarea sprâncenelor, pentru desenarea lor. Cu ajutorul ei poți umple sprâncenele, poți desena fire de păr, o poți folosi în mai multe moduri, precum și la linia de tuș. Pensula are și un capăt în formă de perie pentru pieptănarea sprâncenelor și estomparea fardului după desenarea lor.

PREȚ:  48 LEI

 

8. Pensula pentru contur Nastelle 404

Ești în căutarea unei pensule care îți va asigura un contur perfect? N403 este cu siguranță în top-ul nostru când vine vorba de contur cremos. Fibrele sale sintetice asigură o estompare delicată a conturului lichid și cremos.

PREȚ: 50 LEI

 

9. Pensula plată pentru corector Nastelle 412

Aplicarea corectorului poate deveni mai ușoară folosind pensula potrivită. N412, este special concepută pentru o aplicare precisă a corectorului, anticearcănului sau a bazei de pleoape. Confecționată din fire de păr sintetice, pensula are un mâner ușor care se așează perfect în mână.

PREȚ: 29 LEI

 

10. Pensula pentru blending Ludovik No 16WK

Forma conică a pensulei No 16WK te va ajuta să estompezi orice îți dorești, de la fard de pleoape până la smokey-ul în tehnica creionului. Fabricată din păr natural de capră, blendingul va fi unul delicat, fără pete.

PREȚ: 48 LEI

 

Care este preferata ta? Lasă-ne un comentariu!

un comentariu

Georgi Ana / 20.05.2019 21:29

7. Pensula pentru sprâncene Nastelle

Comenteaza