BLACK SALE – 5 PRODUSE RECOMANDATE DE MAKE-UP ARTISTUL OXANA NOVACOVICI

Scris in Makeup NEWS

29
Nov
black friday, oxana novacovici, make-up, skin care

Hello beauty, Oxana Novacovici aici, fondator Lecții de machiaj și trainer în cadrul Școlii Atelier Paris Timișoara. Fiindcă am vrut să păstrăm tradiția Black Friday-ului orignial, am organizat și în acest weekend unul! Vrem să îți dăm din nou ocazia să achiziționezi produsele tale preferate la discount! Mai jos îți voi prezenta 5 dintre produsele pe care eu le folosesc la aproape orice machiaj și îți ofer și ție sansa să le achiziționezi la un preț super convenabil!

 

Exfoliant Rice Gelato – Beauty Drugs

Preț întreg: 120 lei

Preț BLACK SALE: 84 lei

Deoarece profesez de foarte mulți ani în domeniu, observ imediat dacă clienta mea are nevoie de o exfoliere a tenului. De obicei aleg un exfoliant enizmatic, el curăță delicat tenul, fie el sensibil sau gras. Înainte de machiaj prefer să folosesc exfoliantul Rice Gelato de la Beauty Drugs deoarece orezul din compoziție hidratează tenul clientei, fiind un bonus pe lângă crema pe care urmează să o aplic. Ca urmare a utilizării scrubului, pierderea de umiditate este minimizată, iar pielea devine sănătoasă și radiantă, perfectă pentru a aplica machiajul!

Pudra Talc Off 

Preț întreg: 130 lei

Preț BLACK SALE: 97,5 lei

Pentru că baza lichidă se fixează doar cu o pudră, aleg să folosesc o pudră fără talc, potrivită pentru orice tip de ten și machiaj! Pudra Talc OFF de la Beauty Drugs îmi asigură o șlefuire delicată a tenului, fără a-l încărca prea mult. Este produsul perfect care te ajută să maschezi aspectul de piele descuamată, adaugă o luminozitate fină a  pielii și curăță foarte bine zona de sub ochi. Este potrivită chiar și pentru tenul matur.

Paleta de contur Stage

Preț întreg: 365 lei

Preț BLACK SALE: 273 lei

Conturul e un pas important și decisiv pentru orice tip de machiaj, așa că acesta trebuie făcut cu grijă, cu pensulele potrivite, dar nu în ultimul rând, cu un produs care să nu păteze tenul. Momentan, ador paleta de contur de la Stage, aceasta conține pigmenţi minerali micronizaţi, care matifiază pielea, lăsând un aspect natural. O folosesc pe orice tip de subton al pielii. Recomand utilizarea ei cu o pensulă din păr de veveriță sau una din fibră vegetală ce imită părul de veveriță.

 Creion Waterproof pentru ochi – Forever52

Preț întreg: 52 lei

Preț BLACK SALE: 36,40 lei

Ador culorile! Probabil că ai observat asta din look-urile pe care le postez pe social media, dar pur și simplu simt că un machiaj colorat, îți oferă și un vibe mai pozitiv. De foarte multe ori aleg să folosesc creioane pentru aceste look-uri. Ele trebuie în primul rând să fie pigmentate și waterproof, precum cele de la Forever52, dar să fie și potrivite pentru ochii sensibili, deoarece multe dintre cliente au tendința să lăcrimeze. Ei bine, vă pot confirma că toate clientele pe care am folosit aceste creioane mi-au spus că e primul creion de la care nu lăcrimează. Le ultilizez fie aplicate pe linia apei, fie cu o pensulă pe pleoapa mobilă.

Genele bandă Nastelle

Preț întreg: 19 lei

Preț BLACK SALE: 10 lei

Potrivite pentru orice eveniment, genele bandă Nastelle îmi sunt de ajutor în orice situație. Ador faptul că le pot reutiliza dacă le-am folosit corect și nu am aplicat mascara pe ele, iar efectul lor dramatic îmi oferă mai multă încredere în mine! De asemenea, genele bandă le poți utiliza și pe cliente.

BLACK SALE continuă și în acest moment, până în 30 noiembrie ora 23:59. Profită de reduceri și bucură-te de produsele preferate la un preț special!  

 

nu sunt comentarii

Comenteaza