Ne machiem sau nu pe perioada Pandemiei?

Scris in Makeup Artists

22
Apr
Ne-machiem-sau-nu-pe-perioada-Pandemiei-lectii-de-machiaj

Buna, sunt Alina Menghes, trainer si makeup artist Lectii de machiaj, iar astazi voi vorbi cu tine despre machiajul “de acasa”.

Deoarece in aceasta perioada noi, cei din domeniul frumusetii, trebuie sa gasim cai diferite pentru exprimarea creativitatii. Fie ca facem clipuri pentru retelele de socializare, desenam, pictam sau facem orice alta activitate creativa, un lucru este sigur: avem mai mult timp pentru noi si de ce sa nu folosim acest timp acordand o importanta mai mare ingrijirii tenului. Daca inainte ne grabeam spre serviciu si poate aplicam o crema, un balsam pe buze si mascara, acum avem timp sa ne rasfatam. Dar totusi, ne machiem sau nu in aceasta perioada?

In general eu prefer sa am grija de ten, ma machiez doar putin si rar. Optez pentru machiaj profesional doar daca merg la un eveniment. Preferintele mele nu s-au schimbat nici acum, cat stau in casa.

 Stiu insa ca sunt persoane care isi incep ziua cu o cafea si persoane care stau mai mult in pat, deci de ce am face schimbari in rutina noastra de beauty? Ceea ce vreau sa spun este ca daca inainte era important pentru tine sa te machiezi, daca asta te facea sa iti incepi ziua cu un zambet pe buze, fa asta si acum! Pana la urma, trebuie sa ne pastram cumva spiritul vesel.

Iar daca esti makeup artist si nu te machiai de obicei, acum este o ocazie buna sa incerci totate acele produse noi, toti acei pigmenti frumosi uitati in trusa. Cu siguranta vei realiza machiaje minunate, care pot fi surse de inspiratie pentru mai tarziu, cand ne vom relua activitatea.

Daca realizezi astfel de look-uri, asteptam pozele tale!

nu sunt comentarii

Comenteaza