3 reguli pentru un machiaj de mireasă reușit în 2020

Scris in Makeup Artists

30
Jun
3-reguli-pentru-un-machiaj-de-mireasă-reușit-în-2020

Buna dragelor, sunt Oana Maria Borza, trainer si make-up artist Lecții de Machiaj. A trecut ceva timp de când n-am mai discutat aici, așadar, acum că lucrurile s-au mai liniștit, voiam să discutăm depsre un subiect foarte important și anume, 3 reguli pentru un machiaj de mireasă reușit în anul 2020. Da, pentru că deja nunțiile și-au făcut apariția, noi trebuie să fim bine pregătite și informate, mai ales dacă urmează să avem pe scaunul nostru de machiaj, mirese.

1. Skincare first

Tenul miresei e cel mai important pion în toata ecuația. Acesta joacă un rol important într-un machiaj bine realizat. Sfătuiește-ți mireasă să nu încerce produse noi cu o lună înainte de marele eveniment, să nu meargă la tratamente faciale care au nevoie de recuperare sau la solar. Știu foarte multe mirese care se duc la solar pentru a se “bronza”, eu nu voi recomanda niciodată acest lucru, cu atât mai mult, înainte de un evenimet așa importat. Folosiți un autobronzant bun și uită de solar și statul la soare. Dar și o dietă echilibrată este importantă pentru orice viitoare mireasă. Deoarece toate acestea, inclusiv stresul pe care îl acumulează de-a lungul timpului, se vor reflecta pe tenul ei.

De asemenea, folosește produse hidratante destinate tipului ei de piele, pentru un glow natural al pielii. Și nu uita balsamul de buze!

2. Naturalețe

Dacă acum câțiva ani, miresele își doreau cel mai sofisticat machiaj, de câțiva ani lucrurile s-au schimbat, iar machiajele de mireasă au devenit un fel de “machiaje de zi” mai rezistente, bineîntețeles, cu ajustări personalizate pentru fiecare mireasă. Pentru ca totul să fie armonios într-un machiaj de mireasă, culorile pastelate sunt un must-have! Culorile pastelate arată bine pe orice subton și avantajează orice culoare de ochi. Nu uita să ți cont și de dorințele miresei. Buzele trebuie să fie în concordanță cu machiajul, adică naturale. Nu îți recomand să folosești un anumit produs (mat sau lucios), depinde de fiecare mireasă, dar cel mai natural este un lipstick roz pal, puțin sidefat, care are un shine natural și avantajează pe toată lumea! Nu uita un lucru important, mireasă trebuie să dețină acel ruj pentru retușurile din timpul zilei.

3. Comunicare

Nu în ultimul rând, comunicarea e cheia. Trebuie să discuți cu mireasa înainte să te apuci de machiaj, ce își dorește, ce așteptări are. Chiar dacă vine cu o poză, tu trebuie să îi explici de ce la ea nu v-a arăta la fel. De obicei, ne îngreunăm munca când nu comunicăm îndeajuns.

 

Cam astea au fost regulile de bază de care eu țin cont și te sfătuiesc și pe tine să o faci! Dacă ți-a plăcut acest articol, mi-ar place să știu și părerea ta despre regulile pe care le iei în calcul atunci când pe scaunul tău își face apariția o mireasă!

nu sunt comentarii

Comenteaza