Ce spun alții

Patricia Elena

Am facut cursul cu Andra Durnea(Popescu) si pot sa zic ca este un om minunat, m-a invatat super multe lucruri, a avut rabdare si ne-a incurajat constant.Iti da aripi si iti deschide orizonturile!Sunt mandra ca am absolvit aceasta scoala!Am analizat piata, am venit model timp de 3 ani (inainte) si am reusit ulterior sa imi urmez pasiunea!Multumesc pentru tot!

Tonţ Georgiana

Am facut aici cursul de baza cu Oana Maria Borza si pot sa spun ca mi`a placut enorm fiecare secunda  Oana iti explica pas cu pas si se asigura ca ai inteles inainte sa treceti mai departe. Simteam o evolutie cu fiecare curs. Este o persoana foarte calda si dedicata incat mergeam cu drag la cursuri.

Programul este flexibil astfel incat chiar daca lucram in ture stabileam ziua si ora la care puteam veni fara sa`mi fie greu sa le impac pe ambele. Recomand cu drag oricarei fete pasionata de machiaj care doreste sa faca o meserie din asta.

Musat Nicoleta

Am participat la cursul Renatei,am avut parte de o experienta foarte faina si multe informatii acumulate.Oana de asemenea e foarte placuta si amabila.

Mona Minea

La cursul de perfectionare al Renatei Abdullaeva am invatat o multime de informatii si tehnici noi, am descoperit omul dincolo de trainerul si profesionistul Renata! Iar Oana este o persoana calda si extrem de atenta la nevoile cursantelor

Nicoleta Poteras

Atat masterclass-ul cat si cursul de perfectionare sustinute de Renata Abdullaeva au fost minunate ���. Foarte multe informatii, tehnici, trucuri .... minunatttt!!! cu siguranta voi repeta cand voi avea ocaZia.
P.S organizarea impecabila!!!!

Karinna Szabo - curs de baza Timisoara

Am vrut sa fac aceasta postare pe pagina mea dar am promis ca le voi spune mai multor persoane parerea mea despre acest curs si am decis ca este mai bine sa o fac aici astfel incat sa vada si alte fete care nu sunt decise unde sa faca un curs de make'up.
Profesoara mea de curs a fost Andreea Smolean asadar ea va fi persoana despre care va voi vorbi. Vreau sa va spun ca si eu am fost indecisa la inceput daca sa fac sau nu aici cursul dupa ce am mai facut un curs de care am fost total dezamagita ! Andreea este o persoana minunata cu multa rabdare care indiferent de greselile pe care le faci te incurajeaza foarte mult si chiar daca poate la inceput nu credeti pe cuvant va spun ca aceste incurajari te ajuta foarte mult sa prinzi incredere in tine sa devii mai sigur pe ceea ce faci. Pe langa toate acestea isi face programul astfel incat sa iti fie tie usor sa vii..ceea ce sincer pana acum nu am intalnit! In momentul in care a intervenit o problema si nu am putut sa vin a facut astfel incat sa recuperez ulterior. Indiferent de greserile facute ma ajutat si mi-a aratat cum sa corectez. Orice am rugat'o sa imi explice a facut'o cu multa rabdare si NU DOAR ODATA . In concluzie daca nu stiti la ce scoala sa faceti cursul de make-up va sugerez ca aceasta scoala sa fie printre primele optiuni . Sunt mai mult ca sigura ca si restul fetelor sunt niste profesoare foarte bune nu am avut ocazia sa lucrez alaturi de ele dar ceea ce pot spune este ca Andreea are acel ceva care e necesar pentru o persoana care preda..te face sa iti fie drag de ceea ce faci iti arata ca poti repara orice greseala intr'un mod sau altul. Sunt foarte multumita de decizia luata si daca ar fi sa fac cursul tot pe ea as alege'o ca profesoara.
Iti multumesc pentru absolut totul draga mea !

Paula Pistrui - curs de baza Timisoara

Paula Pistrui

Oxana, m-aș bucura tare mult să păstrăm legătura. Sper că m-am descurcat pe durata acestui curs și că ai fost mulțumită de mine.
Pe viitor m-aș bucura tare mult dacă ai vrea să colaborăm, să mă mai chemi să machiez în cadrul evenimentelor organizate de tine. Pupici

Beatrix Barbulov - curs de baza Timisoara

Mulțumesc pentru absolut tot! <3

Tiron Lavinia -curs de baza Timisoara.

lavinia tiron

Oxana - îmi pare rău că nu mai pot face cursurile de avansare cu tine pentru că m-am mutat în București, dar țin să-ți mulțumesc pentru tot!

Bianca Oltean - curs de baza Timisoara

Fetelor, sunteți super! Tineți-o tot așa! Vă apreciez foarte mult pentru că, în ciuda faptului că sunteți foarte tinere, faceți o treabă așa de bună! Felicitări!

Corina Mureșan - curs de baza Timisoara

Mulțumesc pentru tot ce am învățat! Vă admir pe amîndouă pentru că sunteți niște exemple de atitudine pozitivă și succes în domeniul care vă place.

Alina Pușcău - curs de baza Timisoara

Mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat. Tot respectul meu. O zi frumoasă!

Nadrah Mehmedovic - curs de baza Timisoara

Te pup Oxana...baftă în continuare, ești the best.