Fall makeup inspiration | Tutorial Video

11
Oct
Fall makeup inspiration

Hello, beauty!
Dorim să îți încălzim zilele reci de toamnă cu un machiaj super cozy, în cromatica frunzelor ruginii care se aștearnă pe sub copaci. Sperăm ca acest machiaj să îți dea o mână de ajutor în trecerea dintre anotimpuri și mai ales, inspirație! În continuarea articolului vei regăsi tehnicile și  produsele folosite de către makeup artistul și trainerul Lecții de machiaj, Andra Durnea.

Primul produs pe care Andra îl aplică este o bază rezistentă, Satin Primer Illamasqua, cu o pensulă plată din păr sintetic. Următorul pas constă în aplicarea fondului de ten, Skin Base Illamasqua (nuanța potrivită pentru model fiind 8.5) prin mișcări de tapotare, pentru a uniformiza produsul pe întraga suprafață a tenului. Pentru o putere mai mare de acoperire, acesta poate …

8 produse pentru stilizarea sprâncenelor

30
Aug
LDM_Brows_banner_blog

Salut! Numele meu este Codruța Maria și sunt makeup & brow artist la Lecții de machiaj. În articolul de astăzi o să îți povestesc puțin despre pasiunea mea pentru sprâncene.
În urmă cu aproximativ trei ani m-am hotărât că este momentul să îmi urmez pasiunea și să investesc  în ceea ce îmi place cu adevarat să fac. Astfel,  am decis să urmez cursul de bază în cadrul școlii Atelier Paris Timișoara, după care am participat la cursuri de perfecționare și masterclass-uri în domeniul beauty.
Vedeam pe zi ce trecea că îmi îmbunătățeam tehnica de machiaj, tenul arăta mai bine, estomparea fardurilor pe pleoape devenea mai bună, dar sprâncenele niciodată nu mă mulțumeau. Vedeam că ceva este în neregulă și nu știam ce, iar asta mă frustra. Îmi doream să urmez un …

Tutorial Video | Machiaj complet cu produsele Illamasqua

28
Aug
LDM_Look_Illamasqua_banner_blog

Hello, makeup lover!

Am pregătit pentru tine un look realizat DOAR cu produsele Illamasqua (MUA: Codruța Maria)! Press PLAY!

Așteptăm părerea ta despre machiaj în comentarii!

Produsele folosite:

• Matte Veil Primer ➡ http://bit.ly/33PKbC5

• Hydra Veil Primer ➡ http://bit.ly/2KQmYs9

• Fond de ten Skin Base ➡ http://bit.ly/2MRbe7e

• Gel Sculpt Silhouette ➡ http://bit.ly/2AvOhTv

• Color Veil Gel Blush ➡ http://bit.ly/3283KUP

• Beyond Powder Dare ➡ http://bit.ly/2TUR1Sr 

• Beyond Powder OMG ➡ http://bit.ly/2JubeMo

• Fard sprâncene Cake Thunder ➡ http://bit.ly/2P8qlPe

• Gel sprâncene Strike ➡ http://bit.ly/2HmMXW5

• Brow Build Rise ➡ http://bit.ly/30EdC84

• Cream Pigment ➡ http://bit.ly/2MG0a0v

• Powder Eye Sha …

14 look-uri cu pigmenții AMA

12
Aug
LDM_banner_site

Hello, makeup lover! Începem săptămâna cu multă inspirație de la makeup artiști pasionați, cu 14 look-uri surprinzătoare care au un lucru în comun, AMA Pigments.

Lasă-ne un comentariu prin care ne spui care este preferatul tău!

MUA: Codruța Maria MUA: Amalia Fagaras MUA: Lavi Nechifor MUA: Malvina Isfan MUA: Elena Burnichi MUA: Octavia Haiduc

[ …

Happy International Lipstick Day

29
Jul
Ziua internationala a rujului

Hello, beauty!

Sunt Patricia Morenci, copywriter si blogger Lecții de Machiaj. Știai că astăzi este Ziua Internațională a Rujului și că acesta este unul dintre cele mai folosite produse cosmetice?

Se spune că una din 3 femei nu iese din casă fără să aplice măcar puțin ruj. Ei bine, să lăsăm studiile cercetătorilor, căci sunt convinsă că și tu ai simțit măcar o dată că un ruj bine ales și aplicat la momentul potrivit, a reușit să îți ofere mai multă încredere sau bucurie.

Pentru noi, pasionații de makeup și beauty, ziua de 29 iulie este o zi specială, colorată și plină de zâmbete. De ce? Pentru că sărbătorim Ziua Internațională a Rujului, a produsului minune care este indispensabil pentru unele dintre noi și care are puterea de a completa armonios orice …