Ne vedem la BeautyFull Days 2019!

05
Jun
LDM_banner_blog

Hello, beauty!

Oxana Novacovici sunt și îți scriu pentru a te invita la cel mai mare eveniment din domeniul beauty organizat în zona de vest – ediția a doua!

Poate că ai auzit deja sau ai văzut pe rețelele de socializare detalii despre BeautyFull Days, dar mi-am dorit să îți scriu personal și să îți ofer informații pentru ca tu să mă însoțești la această experiență frumoasă!

Mai mult decât un eveniment de beauty! 
O adevărată experiență atât pentru specialiști, cât și pentru iubitorii de frumos!
Fă un exercițiu de imaginație!Cum ar arata o zi din viața ta înconjurată de specialiști din domeniul tău, care ți-ar sta la dispoziție și ar răspunde la întrebările tale? Sau cum ar fi să îți iei prietenele sau colegele de serviciu și să …

10 pensule sub 50 lei

09
May
LDM_banner_blog

Hei! Sunt Patricia Morenci, blogger Lecții de machiaj.

De obicei, când ne gândim la pensule profesionale de machiaj, avem impresia că acestea sunt instrumente foarte scumpe și pe care, dacă nu plătim foarte mulți bani, nu sunt de calitate, se strică repede sau nu își fac treaba cum trebuie.

Vreau să distrug mitul că orice e scump e bun și orice e ieftin este de proastă calitate. Calitatea unei pensule nu constă doar în culoarea, designul și numele pensulei. Ci în firul de păr folosit, în calitatea lipiciului aplicat pentru a susține părul și în forma ei pensulei.

Astăzi vreau să îți prezint 10 pensule de calitate, care sunt must have în trusa unui makeup artist sau pasionat de makeup și pot fi achiziționate cu un buget restrâns!

 
1. Pensula din păr sinteti …

Cum să faci trecerea de la produsele de iarnă, la cele de vară

02
May
Produse_in_functie_de_sezon_LDM

Salut! Codruța Maria sunt, makeup & brow artist Lecții de machiaj.
În articolul de astăzi îți voi povesti puțin despre produsele sezoniere. Știm bine că iarna, tenul nostru este afectat din cauza temperaturilor scăzute, așadar avem nevoie de produse hidratante. Cu toate că pe timpul iernii cerul nu este la fel de senin precum în lunile de vară, nu este cazul să renunți la crema cu factor de protecție solară.
Razele UVB reprezintă 5 % dintre radiațiile UV care ajung pe pământ și nu pătrund prin nori. Spre deosebire de acestea, razele UVA reprezintă 95 % dintre radiațiile UV și pătrund prin nori, sticlă și epidermă. Odată cu venirea primăverii este timpul să schimbăm produsele, trecând treptat la cele de vară, excepție fiind crema cu factor de protecție solară.
Mul …

Machiaj de primăvară | Swing into Spring

17
Apr
Machiaj_primavara_Lectiidemachiaj

Hello, beauty!
Începe primăvara cu un machiaj romantic, în nuanțe de roz și profită de culorile vibrante care scot în evidență orice look! Dacă vrei să iei o pauză de la machiajele în nuanțe pământii și reci, atunci încearcă să reproduci acest machiaj, realizat de Codruța Maria, makeup artist Lecții de machiaj. Poate fi purtat cu ușurință la un eveniment de zi, la banchet sau chiar la petreceri în serile călduroase.
Pentru realizarea machiajului, Codruța a aplicat fondul de ten cu efect lifting Paese cu o pensulă sintetică Nastelle 401, după ce tenul a fost curățat și hidratat cu baza Atelier Paris. Pentru o acoperire ușoară a cearcănelor, makeup artistul a folosit anticearcănul Ultra HD Make up For Ever, în nuanța R32 Peach Beige, apoi a fixat totul cu pudra pulbere …

Masterclass powered by Lectii de machiaj | Bucuresti

12
Apr
Masterclass_Bucuresti_Lectiidemachiaj

MASTERCLASS powered by Lecții de machiaj – 08 mai – București
Pregătește-te pentru noul sezon cu informații despre machiajele in trend, trucuri despre produsele noi de pe piață, lansare colecție nouă și multe surprize!
3 traineri naționali și internaționali, cu multă experiență în domeniu și cu un talent de excepție, te așteaptă în 8 mai la masterclass-ul din București, organizat special pentru pasionații de machiaj!

Lecții de machiaj vine în București!

Natasha Shpak, Nataliya Naida și Alexandra Flaminzeanu vor realiza demonstrații care te vor ajuta să fii mai pregătită pentru noul sezon! Vei învăța care sunt beneficiile produselor, cum le poți aplica pentru eficiență maximă. Astfel, vei economisi bani și vei achiziționa produse doar după ce le observi efectul …