Machiaj de primăvară | Swing into Spring

17
Apr
Machiaj_primavara_Lectiidemachiaj

Hello, beauty!
Începe primăvara cu un machiaj romantic, în nuanțe de roz și profită de culorile vibrante care scot în evidență orice look! Dacă vrei să iei o pauză de la machiajele în nuanțe pământii și reci, atunci încearcă să reproduci acest machiaj, realizat de Codruța Maria, makeup artist Lecții de machiaj. Poate fi purtat cu ușurință la un eveniment de zi, la banchet sau chiar la petreceri în serile călduroase.
Pentru realizarea machiajului, Codruța a aplicat fondul de ten cu efect lifting Paese cu o pensulă sintetică Nastelle 401, după ce tenul a fost curățat și hidratat cu baza Atelier Paris. Pentru o acoperire ușoară a cearcănelor, makeup artistul a folosit anticearcănul Ultra HD Make up For Ever, în nuanța R32 Peach Beige, apoi a fixat totul cu pudra pulbere …

Masterclass powered by Lectii de machiaj | Bucuresti

12
Apr
Masterclass_Bucuresti_Lectiidemachiaj

MASTERCLASS powered by Lecții de machiaj – 08 mai – București
Pregătește-te pentru noul sezon cu informații despre machiajele in trend, trucuri despre produsele noi de pe piață, lansare colecție nouă și multe surprize!
3 traineri naționali și internaționali, cu multă experiență în domeniu și cu un talent de excepție, te așteaptă în 8 mai la masterclass-ul din București, organizat special pentru pasionații de machiaj!

Lecții de machiaj vine în București!

Natasha Shpak, Nataliya Naida și Alexandra Flaminzeanu vor realiza demonstrații care te vor ajuta să fii mai pregătită pentru noul sezon! Vei învăța care sunt beneficiile produselor, cum le poți aplica pentru eficiență maximă. Astfel, vei economisi bani și vei achiziționa produse doar după ce le observi efectul …

Cum să alegi fondul de ten Atelier Paris potrivit

27
Mar
Fond de ten Atelier Paris Romania

Hello, beauty! Sunt Cristina Paraschivu, blogger Lecții de machiaj și sper ca acest articol să te ajute să îți alegi online fondul de ten potrivit de la Atelier Paris, dacă nu ai posibilitatea să îl testezi în magazin. Dacă citești articolul până la sfârșit, am pregătit și o surpriză pentru tine.

Ce semnificație au nuanțele fondurilor de ten Atelier Paris?
Poate ai observat că toate fondurile de ten au aceleași cod ca și nuanțe, iar acest lucru te poate ajuta în alegerea corectă a mai multor texturi. De exemplu, 2NB indică aceeași nuanță și pentru fondul de ten Waterproof, și Anti Age sau Airbrush, diferând bineînțeles, textura. Cu ajutorul numerelor îți poți da seama cât de deschis sau închis este fondul de ten. Cele mai întâlnite nuanțe în zona noastră sunt …

Sărbătorim împreună frumusețea!

01
Mar
LDM_banner_blog

Hello, beauty! Sunt Cristina Paraschivu, blogger Lecții de machiaj, și vreau să îți urez, în numele întregii echipe, să ai O PRIMĂVARĂ MINUNATĂ! Bucură-te de frumusețea fiecărei clipe și nu uita să zâmbești!
Suntem de părere că o femeie arată bine atunci când se simte bine, iar în acest an, ne-am propus să îți oferim o mică motivație, care se potrivește perfect dis-de-dimineață lângă o cană de cafea sau o ceașcă de ceai. Așa că, în 1-8 martie, începe-ți rutina de dimineață pe pagina noastră de Facebook sau Instagram și descoperă motivația zilei!

Apreciem și susținem naturalețea, însă machiajul are rolul de a-ți scoate în evidență trăsăturile și de a te ajuta poate, să mai mai multă încredere în tine! De aceea, pe lângă postarea motivaționa …