3 reguli pentru un machiaj de mireasă reușit în 2020

30
Jun
3-reguli-pentru-un-machiaj-de-mireasă-reușit-în-2020

Buna dragelor, sunt Oana Maria Borza, trainer si make-up artist Lecții de Machiaj. A trecut ceva timp de când n-am mai discutat aici, așadar, acum că lucrurile s-au mai liniștit, voiam să discutăm depsre un subiect foarte important și anume, 3 reguli pentru un machiaj de mireasă reușit în anul 2020. Da, pentru că deja nunțiile și-au făcut apariția, noi trebuie să fim bine pregătite și informate, mai ales dacă urmează să avem pe scaunul nostru de machiaj, mirese.

1. Skincare first

Tenul miresei e cel mai important pion în toata ecuația. Acesta joacă un rol important într-un machiaj bine realizat. Sfătuiește-ți mireasă să nu încerce produse noi cu o lună înainte de marele eveniment, să nu meargă la tratamente faciale care au nevoie de recuperare sau la solar. Știu fo …

Cum ne curatam corect pensulele?

05
May
Cum-ne-curatam-corect-pensulele-lectii-de-machiaj

Buna fetelor, sunt Oana Maria Popa, trainer si make-up artist Lectii de Machiaj. Astazi vreau sa discutam despre curatarea corecta a pensulelor de machiaj, deoarece sunt extrem de importante in meseria noastra de make-up artisti. Sunt extensia mainilor noastre, de aceea este foarte important, ca atunci cand investim in pensule sa luam pensule de calitate si la fel de important este sa le curatam corect pentru a le prelungi durata de viata.
Pensule de machiaj nu sunt precum produsele care au o anumita valabilitate, ele te pot tine foarte mult mult timp daca sunt ingrijite corect.
In cele ce urmeaza iti voi prezenta sfaturile mele legate de curatarea corecta a pensulelor de machiaj.
In primul rand trebuie sa stabilim firul de par ce urmeaza a fi curatat, pentru a putea stabili si produsele folosite.
Parul s …

Continuam sa cumparam produse de make-up pe perioada Pandemiei?

30
Apr
Continuam-sa-cumparam-produse-de-make-up-pe-perioada-Pandemiei-LECTII-de-machiaj

Buna, sunt Alina Menghes, trainer si makeup artist Lectii de machiaj, iar astazi vreau să abordăm un subiect puțin diferit. Continuăm sau nu să cumpăram produse de make-up pe perioada pandemiei?
Stim cu totii ca produsele, de orice fel, au un anumit termen de valabilitate. In situatia actuala acest lucru poate sa ne sperie. Sau nu neaparat, daca actionam dupa cativa pasi bine ganditi. In primul rand, aceasta perioada mai delicata este una temporara, iar produsele profesionale, chiar si cele cremoase, au un termen de valabilitate destul de mare. De cele mai multe ori ni se intampla ca acestea din urma sa se termine cu mult inainte de data de expirare.
Este un moment in care, prin actiunile noastre, putem face o diferenta majora: ajutam firmele care comercializeaza produse originale si cu certificari s …

Ne machiem sau nu pe perioada Pandemiei?

22
Apr
Ne-machiem-sau-nu-pe-perioada-Pandemiei-lectii-de-machiaj

Buna, sunt Alina Menghes, trainer si makeup artist Lectii de machiaj, iar astazi voi vorbi cu tine despre machiajul “de acasa”.
Deoarece in aceasta perioada noi, cei din domeniul frumusetii, trebuie sa gasim cai diferite pentru exprimarea creativitatii. Fie ca facem clipuri pentru retelele de socializare, desenam, pictam sau facem orice alta activitate creativa, un lucru este sigur: avem mai mult timp pentru noi si de ce sa nu folosim acest timp acordand o importanta mai mare ingrijirii tenului. Daca inainte ne grabeam spre serviciu si poate aplicam o crema, un balsam pe buze si mascara, acum avem timp sa ne rasfatam. Dar totusi, ne machiem sau nu in aceasta perioada?
In general eu prefer sa am grija de ten, ma machiez doar putin si rar. Optez pentru machiaj profesional doar daca merg la un eveniment. Prefe …

Există make-up după Pandemie?

15
Apr
Există-make-up-după-pandemie-lectii-de-machiaj-andra-durnea

Buna fetelor, sunt Andra Durnea, trainer & make-up artist Lectii de machiaj! Astazi m-am gandit sa va scriu cateva randuri despre ceea ce se intampla in lume si cum trebuie sa privim lucrurile, mai ales in domeniul nostru. Asta m-a facut ca titlul articolului sa fie “Exista make-up si dupa Pandemie?” 
Cand a aparut in ianuarie stirea despre un virus in China, nu cred ca se astepta nimeni sa ia o asemenea amploare. Si tocmai din aceasta cauza, masurile de preventie au fost luate cu intarziere. Si uite asa a luat nastere Pandemia. Dar nu vom intra mai mult in acest subiect, fiindca este deja dezbatut pe toate canalele media.
Ceea ce este sigur e ca Planeta avea nevoie de o pauza de la umanitate, un concediu de recuperare, asa cum cu toti ne dorim pentru noi, macar o data pe an. Iar umanitatea avea nevoie …