Masterclass | Renata Abdullaeva

20
Jul
17_07_Grafica-Blog-Masterclass

Luna aceasta am realizat, in colaborare cu Cupio, un masterclass la Timisoara sustinut de Renata Abdullaeva, un make-up artist si trainer de exceptie, cu o experienta de peste 13 ani in domeniu.
Perfectionarea continua este esentiala, iar tehnicile si recomandarile tuturor profesionistilor in make-up contribuie la dezvoltarea unui make-up artist. Machiajul, pe langa combinarea corecta a unor culori, de la cele mai naturale la cele mai vibrante, a unor texturi (cremoase sau uscate, mate sau sidefate), inseamna evidentierea trasaturilor frumoase ale fetei. Make-up artistul creeaza o poveste, o armonie perfecta intre culori si da contur intregului look.
Tema masterclass-ului a fost machiajul glamour, comercial si fashion.

Primul machiaj realizat de Renata a fost unul romantic, potrivit de minune acestui sez …

CUM INFLUENTEAZA TEXTURILE MACHIAJUL? | OXANA NOVACOVICI

13
Jul
17_06_Grafica-Blog-Texturi-2

Hello, beauty! Oxana Novacovici sunt.
Asa cum ti-am promis, am revenit cu partea a doua a lectiei despre texturi, ce influenta au ele si cum le poti utiliza pentru a crea efectul dorit. 

FONDUL DE TEN
Alegerea corecta a fondului de ten este foarte importanta pentru a realiza un machiaj impecabil. Daca in a opta pentru o anume pigmentatie a fondului de ten trebuie sa tinem cont doar de o singura conditie si anume, de culoarea tenului, in alegerea texturii sunt necesare atat o cunoastere aprofundata a categoriilor de produse potrivite fiecarui tip de piele, cat si pentru ce eveniment este destinat machiajul.
In functie de compozitie, fondul de ten poate fi pe baza de apa, silicon, ceara sau gel.
Fondurile de ten pe baza de apa au de obicei o textura si o putere de acoperire mica spre medie, sunt destin …

Inspiratia ta de vara | Make-up essentials

06
Jul
Summer

Buna! Cristina Paraschivu sunt, blogger Lectii de machiaj.
Pentru ca vara isi face simtita prezenta mai mult ca niciodata, iar luna lui cuptor isi merita pe deplin denumirea populara, gandul meu fuge la vacanta, la o plaja departe de casa, o mare racoritoare si un cocktail gustos. Daca si tu iti faci bagajul pentru vacanta, pe langa outfit-urile pregatite din timp, ochelarii de soare si palaria de plaja, iti propun sa impachetezi si produse de make-up, „accesorii” esentiale pentru un look complet.

Pentru a uniformiza nuanta tenului dupa un bronz puternic, poti achizitiona fondul de ten care ti se potriveste cel mai bine si poti alege sa ascunzi micile imperfectiuni cu ajutorul corectoarelor fluide sau compacte.

[caption id=”att …

Cum influenteaza texturile machiajul? | Oxana Novacovici

29
Jun
Texturi-1

Hello, beauty! Oxana Novacovici sunt.
De-a lungul timpului am incercat sa realizez cat mai multe tutoriale video si articole interesante pentru a-ti oferi informatii utile care sa te ajute sa te dezvolti, sa creezi lucruri frumoase si sa indraznesti sa faci primul pas in lumea machiajului, ca make-up artist sau pasionat de make-up.
Consider ca orice informatie corecta, demonstratie, dar si multa practica si produse calitative, sunt esentiale pentru a atinge obiectivele propuse, in orice domeniu. Asa ca, o sa iti scriu astazi prima parte din o lectie teoretica foarte importanta in machiaj, si anume texturile, ce influenta au ele si cum le poti utiliza pentru a crea efectul dorit.
Utilizarea si aplicarea produselor cosmetice sunt puternic influentate de formulele acestora. Acoperirea densa sau lejera, pigmen …

Linia de tus | Oxana Novacovici

22
Jun
Linia de tus

Salut! Oxana Novacovici sunt.
Linia de tus este un element al machiajului care poate schimba complet look-ul creat! Ii poate conferi privirii o eleganta deosebita, senzualitate si poate evidentia frumos forma ochiului.
Pentru a fi realizata corect, in trasarea liniei de tus trebuie sa tinem cont de forma ochilor si de alte trasaturi si elemente foarte importante, ca de exemplu, inaltimea pleoapei, distanta dintre ochi.

Produse cu care se traseaza linia de tus
Creionul. Datorita texturii si formei sale, creionul este unul din cele mai utilizate instrumente. Este mai usor de corectat si e cel mai bun pentru cei care inca nu au suficiente abilitati de a folosi eyelinerul lichid. Greselile la realizarea liniei pot fi oricand mascate cu ajutorul fardurilor sau poate fi mai usor de sters. Este foarte import …